Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Er zijn supporters die me uitkotsen, maar ik ben ook maar een mens'

Laatste update:

Wormuth was verbijsterd door het bericht van Van der Water en technisch directeur Tim Gilissen repte zelfs over 'werkweigering'. "Gelukkig is het snel weer goed gekomen", verklaart de buitenspeler in gesprek met Voetbal International. "Ik heb met iedereen bij Heracles weer een goede band, al zijn er nog wel supporters die me, grof gezegd, uitkotsen. Maar ik ben ook maar een mens. Ik snapte dat mensen boos waren, maar zij kenden mijn kant van het verhaal ook niet. Maar goed, als zoiets nu opnieuw zou gebeuren, zou ik het wel anders doen", aldus Van der Water, die na welgemeende excuses en het betalen van een boete weer in genade werd aangenomen door Heracles.

Silvester van der Water meldt zich af bij Heracles: 'Dit is niet respectvol'

Onrust bij Heracles Almelo vanwege een afmelding per WhatsApp van de vleugelaanvaller.Lees artikel

De hele affaire rond de mislukte deal met Orlando City SC is Van der Water niet in de koude kleren gaan zitten. "Af en toe denk ik er nog wel aan terug en besef ik hoe het óók had gekund. Dat WhatsAppje, ja, dat had ik anders moeten doen. Dat was natuurlijk iets wat niet kon. Gelukkig was de situatie al redelijk opgelost", vervolgt de opgeluchte Heracles-aanvaller. De band met de overige spelers in de selectie van Wormuth is niet beschadigd door het hele gebeuren. "De jongens wisten wel: Oké, dat was een fout, maar ze accepteerden het daarna wel. Ze hadden me gewoon nodig, want ik was de enige rechtsbuiten."

"Het heeft me heel wat gedoe opgeleverd en daarna heb ik helaas ook nog wat tegenslagen gehad met blessures", verwijst Van der Water naar de hamstringblessure die hem enkele weken aan de kant hield. "Het was niet echt een heerlijke eerste seizoenshelft voor mij, maar ik blijf nu gewoon knallen en plezier maken bij Heracles. Ik werk keihard voor het team en gelukkig hebben we de afgelopen maanden meer gewonnen", zo besluit de 24-jarige aanvaller. Van der Water ligt tot aankomende zomer vast bij Heracles, dat de optie heeft de verbintenis met één seizoen te verlengen.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties