Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Er zijn verschillende clubs geweest die naar mijn situatie gevraagd hebben'

Laatste update:

Vorig seizoen maakte Rayhi zeven doelpunten in de Jupiler League. Hij houdt er inmiddels alvast rekening mee, dat zijn sportieve toekomst misschien niet in de lichtstad ligt. In gesprek met De PSV Supporter geeft de middenvelder aan dat er voldoende scouts komen kijken naar wedstrijden waaraan Jong PSV meedoet. "Ik probeer mezelf iedere wedstrijd te laten zien, mijn best te doen en mijn taken uit te voeren."

"Ik wil een vaste basisspeler worden in de Eredivisie. Vanuit daar kan ik misschien stappen gaan maken. Er zijn verschillende clubs geweest die naar mijn situatie gevraagd hebben. Het valt voor dat soort clubs op dat een jongen van negentien jaar oud vorig jaar bijna alles gespeeld heeft in de competitie", aldus Rayhi, die ook met PSV heeft gesproken. De club gaf aan dat het hem dit seizoen wilde behouden. "Ze denken dat dat op dit moment het beste voor mij is."

Heeft Mohamed Rayhi het talent om het eerste van PSV te halen?

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
0
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
2
Jordan Henderson en Steven Berghuis keren terug in wedstrijdselectie Ajax
1
Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
9
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties