Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Er zit geen enkele morele vezel in het lijf van Donald Trump'

Laatste update:

De 32-jarige routinier is de afgelopen jaren al vaker kritisch geweest op de Republikeinse politicus. Zo veroordeelde Bradley in 2017 een inreisverbod dat Trump invoerde voor mensen uit voornamelijk landen waar veel moslims zijn. Nu ziet de 151-voudig international dat de president wederom een gebrek aan leiderschap toont door verkeerd te handelen inzake de tendens in de VS na de dood van George Floyd, die het leven liet nadat een witte politieagent minutenlang zijn knie op de nek van de zwarte man had geplaatst.

How sport reacted to the George Floyd protests

"Er is geen leiderschap bij de president, er is geen leiderschap bij de Republikeinse senatoren die achterover hebben geleund en volledig medeplichtig zijn geweest in alles wat hij de afgelopen drieënhalf jaar heeft gedaan", aldus Bradley, die naar eigen zeggen er alles aan wil doen om de levens van zwarten in de VS te verbeteren. Hij vindt dat ook witte mensen moeten meehelpen aan verandering.

"Ik ben boos, ik ben geschokt, ik ben verdrietig en ik ben vastberaden om alles te doen wat ik kan om het probleem proberen op te lossen. Want dit moet stoppen. En we moeten allemaal ons steentje bijdragen. Als we ook maar een kans willen maken om verandering te bewerkstelligen, dan kan Trump geen president zijn. Zo is het nou eenmaal."

"Ik hoop gewoon dat de mensen die in november gaan stemmen niet alleen aan hun eigen levens in ogenschouw nemen. Dat ze niet alleen denken aan hun eigen status, eigen zaak of eigen belastingaangifte. Ik hoop dat mensen bij de verkiezingen gaan begrijpen dat de toekomst van ons land en van onze democratie op het spel staat. Mensen moeten beseffen wat het betekent als Trump nog vier jaar president is, hoe verschrikkelijk dat zal zijn voor zoveel mensen", besluit Bradley.

Ben jij het eens met Michael Bradley?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
3
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties