Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eran Zahavi maakt vertrek bij PSV bekend: 'Er zijn moeilijke dingen gebeurd'

Laatste update:

"Onderling is besloten dat dit het juiste moment is om te vertrekken. Ik heb een geweldige tijd hier gehad. Ik hou van deze club. Natuurlijk waren er ups and downs, maar ik ga de mooie dingen herinneren", maakt Zahavi duidelijk. "Ik heb een nieuwe uitdaging nodig. Maar ik vertrek ook vanwege mijn familie. Wij zijn toe aan een nieuwe plek. Natuurlijk zijn er in de afgelopen twee jaar dingen gebeurd. Die waren moeilijk. Maar het is tijd om door te gaan. Onze tijd hier zit erop." Zahavi was tweemaal slachtoffer van een inbraak in zijn woning in Amsterdam; de eerste keer werden zijn vrouw en kinderen vastgebonden, terwijl de aanvaller zelf niet thuis was. De gebeurtenissen hadden een flinke impact op de Israëliër en zijn gezin.

Zahavi had in januari een aanbieding van Olympiacos op zak, maar bleef destijds bij PSV. Momenteel is het Braziliaanse Botafogo volgens het Eindhovens Dagblad een serieuze kandidaat om Zahavi in te lijven, al willen de 34-jarige spits en zijn zaakwaarnemer daar niet op ingaan. Zahavi streek twee jaar geleden neer in Eindhoven. Hij kwam over van Guangzhou R&F en was sindsdien goed voor 35 goals en 15 assists in 76 duels. Zahavi streek in twee seizoenen liefst zes miljoen euro op (zo bleek eerder uit gelekte stukken van de FIFA), waarvan vier miljoen euro overigens uitbetaald werd als tekenpremie. Op papier strijkt Zahavi dus één miljoen euro per seizoen op, maar voor dat bedrag wilde PSV niet verder.

De zoektocht naar een nieuwe spits is al gestart. Een naam die onlosmakelijk verbonden is met PSV is Luuk de Jong, zo meldde het Eindhovens Dagblad onlangs al. De spits van Barcelona, die gehuurd is van Sevilla, hoeft onder Xavi niet op heel veel speelminuten te rekenen en kan in Eindhoven opnieuw het boegbeeld van de club worden. Andere namen die het regionale dagblad noemt zijn Wout Weghorst, Sam Lammers (door Atalanta verhuurd aan Eintracht Frankfurt) en Joshua Zirkzee. Weghorst strijkt echter een aanzienlijk salaris op bij Burnley, terwijl Lammers met enige onenigheid is vertrokken bij PSV en om die reden ook geen logische keuze lijkt. Zirkzee heeft bij Bayern München, dat de jongeling nu verhuurt aan Anderlecht, een contract dat slechts één jaar doorloopt en lijkt een reële optie.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Meer nieuws

Ajax vindt opvolger van Vos en heeft nieuwe trainer voor beloftenploeg binnen
39
KKD Elftal van het Jaar: kampioen Willem II levert drie spelers af
2
Romano probeert met opvallende merchandise slaatje te slaan uit transfer Mbappé
27
Rick Kruys vindt nieuwe club en treedt in voetsporen van vader Gert Kruys
7
Martijn Kaars na uitstekend KKD-seizoen dicht bij akkoord met nieuwe club
9
'PSV komt in zoektocht naar potentiële opvolger van Veerman uit in Portugal'
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties