Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erdogan meldt zich telefonisch in Turkse kleedkamer na zege op Oranje

Laatste update:

Ministers Mustafa Varank (Industrie en Technologie) en Muharrem Kasapoglu (Jeugd en Sport) waren in het Atatürk Olympisch Stadion aanwezig en meldden zich na afloop in de kleedkamer om hun felicitaties over te brengen. Via de telefoon van Kasapoglu - die op de luidspreker stond - richtte Erdogan zich vervolgens tot de spelers van Turkije. De president gaf te kennen dat hij de laatste vijftien minuten van de wedstrijd had kunnen volgen en toonde zich uitermate content met het resultaat.

"Dat ons nationale team een tegenstander als Nederland met 4-2 kan verslaan, maakt ons land enorm trots", zo sprak Erdogan tegen de Turkse internationals. De president van Turkije sprak vervolgens persoonlijk met bondscoach Senol Günes en uitblinker Yilmaz. Erdogan toonde zijn bewondering voor voor de rake vrije trap van Yilmaz, zijn derde doelpunt van de avond en de treffer die het duel uiteindelijk definitief in het slot gooide.

"Wat was dat voor vrije trap?", vroeg Erdogan aan Yilmaz. "We zouden u graag tussen ons zien. Dat zou ons enorm veel kracht geven en gelukkig maken", reageerde de spits van Lille OSC. Erdogan antwoordde dat hij zou proberen om aanwezig te zijn bij de volgende wedstrijd om persoonlijk zijn felicitaties over te brengen. De Turkse selectie applaudisseerde na de telefonische toespraak van Erdogan, waarna ook Nihat Ozdemir, voorzitter van de voetbalbond van Turkije, zich in de kleedkamer meldde om zijn felicitaties over te brengen.

-

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
15
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
34
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties