Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eredivisie-kampioen van 2018/19 mag sterk Ajax dankbaar zijn

Laatste update:

De aanstaande kampioen van Nederland zal in 2017/18 sowieso moeten deelnemen aan de voorronde van de Champions League, maar een jaar later kan de landskampioen hopen op een vast Champions League-ticket. De resultaten van het tegenvallende seizoen 2012/13 vallen dan immers weg.

Alleen de kampioenen van de landen uit de top tien van de coefficiëntenlijst plaatsen zich rechtstreeks voor het miljardenbal 2018/19. De kampioen van het land dat de elfde plaats bezet moet hopen dat de Champions League-winnaar van 2017/18 zich al via de reguliere competitie heeft geplaatst. Dat biedt op dat moment kansen voor Nederland.

Ajax heeft dit seizoen al twintig punten behaald voor de lijst, net iets minder dan de helft van het totale aantal van de Nederlandse clubs: 41,5. AZ (9,5), PSV (6), Feyenoord (5) en Heracles Almelo (1) volgen op grote afstand. Ajax kan dit seizoen maximaal dertig punten behalen en dat zou een Nederlands record betekenen. AZ haalde in 2004/05 als UEFA Cup-halvefinalist liefst 24 punten binnen.

-
Denk jij dat Ajax de Europa League gaat winnen?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
4
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
21
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties