Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eredivisie krijgt er spits vol vertrouwen bij: 'Ik ga scoren op het WK'

Laatste update:

"De volgende keer dat ik hier kom, zal dat zijn met de Japanse vlag op mijn rug. Ik zal degene zijn die scoort op het volgende WK", zo sprak de spits klare taal na het duel met Gamba Osaka (0-0). In zijn eerste en tot dusver enige interland ging het scoren hem in ieder geval goed af. Ogawa maakte daarin een loepzuivere hattrick (tegen Hong Kong, 5-0), al dateert die wedstrijd wel van 14 december 2019.

Sindsdien werd de aanstaande NEC-spits nooit meer opgeroepen voor zijn land. In de Eredivisie hoopt hij zich weer in de kijker te kunnen spelen. "Ik heb het idee dat de Belgische competitie en het tweede niveau van Duitsland bekend staan om countervoetbal, dus fysiek spel met grote en snelle aanvallers. De Nederlandse competitie lijkt wat meer solide wat voetbal betreft, met meer opbouw van achteruit. Ik heb er veel zin in en wil zo snel mogelijk spelen. Ik wil doelpunten maken, mezelf verbeteren en zo weer opgeroepen worden voor de nationale ploeg", aldus Ogawa tegenover Japanse media.

Ogawa werd afgelopen seizoen topscorer van de J2 League en staat deze jaargang (die nog 'gewoon' bezig is) op zes doelpunten in vijftien wedstrijden op het hoogste niveau van Japan. In totaal maakte hij in 56 duels voor Yokohama 32 doelpunten en gaf hij 4 assists. Ogawa wordt de vierde zomeraanwinst van NEC, dat eerder al Lars Olden Larsen (FK Nizjni Novgorod), Sontje Hansen (Ajax), Mees Hoedemakers (SC Cambuur) en Bram Nuytinck (Sampdoria) vastlegde. Onder meer Oussama Tannane (Umm Salal), Iván Marquez (1. FC Nürnberg), Souffian El Karouani en Mattijs Branderhorst (beiden FC Utrecht) vertrokken juist uit het Goffertstadion.

Meer nieuws

Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo van Slot: 'Genieten van laatste momenten'
6
Xavi reageert op ontslaggeruchten na uitspraak: 'Ik ben gewoon realistisch'
2
Arne Slot en Te Kloese hebben mooie woorden over voor vertrekkende Van Persie
1
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Feyenoord-Excelsior en win 5.000!
0
Bosz reageert op omstreden Ibiza-trip PSV: 'Dat heb ik de jongens laten zien'
33
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties