Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eredivisie-ontslag hakt er flink in: 'Ik zag het echt niet aankomen'

Laatste update:

Het ontslag van Lammers volgde een dag na zijn zestigste verjaardag. De coach kwam nietsvermoedend met gebak op de club, toen hij het slechtnieuwsgesprek werd ingetrokken.

"Ik heb het echt niet zien aankomen", blikt Lammers nu terug in gesprek met TC Tubantia. "De resultaten en ons spel vielen tegen, maar met de technische staf was een plan gemaakt om dat in de tweede seizoenshelft te verbeteren."

Lammers stond veertiende toen hij zijn ontslag kreeg. "We hadden een goed plan, inclusief extra versterkingen op het middenveld en centraal achterin. Ik heb het alleen nooit kunnen uitvoeren, die kans is me ontnomen."

In sommige mensen is Lammers teleurgesteld. "Maar ik heb wel een heel mooie tijd gehad in Almelo. Ik heb er geweldige mensen leren kennen. Mensen met wie ik nog steeds contact heb. Ik heb hier bloemen gekregen, kaartjes, berichtjes, attenties, noem het maar op. Echt... fantastisch. Dat is mij heel veel waard."

Lammers benadrukt nog niet klaar te zijn als trainer. "Op deze manier wil ik niet eindigen. Overal waar ik eerder heb gewerkt, heb ik resultaat en succes gehaald. Het maakt mij niet zoveel uit, het kan in Nederland zijn, maar ook in het buitenland."

"Het moet een club zijn met een plan. En met warmte. Als dat laatste er niet is, probeer ik dat wel te brengen."

Meer nieuws

Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
16
VZ Kort: FC Utrecht legt na Toornstra ook andere sterkhouder langer vast
77
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
11
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
2
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
31
Cody Gakpo en vriendin Noa van der Bij verwelkomen eerste kind
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties