Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eredivisie-routinier bedankte voor miljoenensalaris: 'Zoveel geld'

Laatste update:

Unnerstall hoefde niet lang na te denken toen Twente afgelopen zomer voorstelde om zijn contract te verlengen. "We waren er zo uit met elkaar over verlenging tot de zomer van 2027. Het liefst blijf ik hier tot het einde van mijn carrière. Serieus. Als Jan Streuer (afzwaaiend technisch directeur, red.) me een contract tot mijn veertigste voorlegt, teken ik nu."

De Duitser weet wel dat bij Twente geen salarissen worden betaald als elders in de voetballerij. "Als ik miljoenen wil verdienen, moet ik niet bij Twente blijven", gaat hij verder. "Maar mijn salaris hier is prima, het leven is prima, de club is prima, de supporters zijn prima. Wat wil je dan nog meer?"

Unnerstall had de mogelijkheid om afgelopen zomer te vertrekken bij Twente. "Ik had naar andere clubs gekund. Naar Saoedi-Arabië. De clubnaam weet ik niet eens, het ging via een tussenpersoon. 'Wil je naar de zandbak?' Nee, dankjewel. Ik was wel benieuwd wat ik er kon verdienen. Drie, vier miljoen per jaar."

Heel even twijfelde Unnerstall. "Ik moest toch even praten met mijn vrouw", erkent hij. "Zoveel geld, dan denk je: twee jaar daarheen en dan hoeft Carlo (zoontje, red.) zich ook nooit zorgen te maken. Maar ja, hoe dan? Ik zou alleen gaan. Dat lukt mij niet. Ik zou daar doodongelukkig zijn en na drie maanden terugkeren."

Ook vanuit de Premier League was belangstelling voor Unnerstall. "Maar ik was al in gesprek met FC Twente. Ik zei mijn zaakwaarnemer dat ik niets over die interesse hoefde te horen. Het is goed zo. Hier ben ik gelukkig. Ik ga tevreden naar bed en sta tevreden op. Zit elke dag met plezier in de auto."

Unnerstall tekende in de zomer van 2021 een contract voor vier seizoenen bij FC Twente en is sindsdien niet weg te denken onder de lat. De Duitser kwam over van PSV en zag Joël Drommel de omgekeerde weg bewandelen. Afgelopen seizoen hield Unnerstall liefst zestien keer de nul, waarmee hij Nick Olij (veertien keer) en Justin Bijlow (twaalf keer) aftroef.

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ-FC Twente en win 5.000!
0
Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties