Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eredivisie-spelers pakken enorm aantal kaarten om Lozano af te stoppen

Laatste update:

O PSV won vijftien van de laatste zeventien Eredivisie-duels met De Graafschap (twee keer gelijk) en scoorde in veertien van deze duels minstens drie keer (61 goals in totaal).

O De Graafschap incasseerde in de laatste twee Eredivisie-duels met PSV tien goals, maar scoorde zelf ook vijf keer (3-6 in Doetinchem, 4-2 in Eindhoven), even vaak als in de twaalf voorgaande competitieontmoetingen met PSV.

O De Graafschap kreeg dit Eredivisieseizoen meer schoten op doel te verwerken dan iedere andere ploeg (tachtig); PSV is juist de ploeg die het vaakst tussen de palen mikte deze Eredivisiejaargang (negentig keer).

O Alleen PSV (negen) maakte dit Eredivisie-seizoen meer doelpunten in de laatste vijf minuten van wedstrijden dan De Graafschap (vier, net als Feyenoord).

O Alleen Adrián Dalmau (27) maakte dit Eredivisie-seizoen meer overtredingen dan Fabian Serrarens (26), terwijl op slechts vier spelers vaker een overtreding werd begaan dan op Serrarens (26).

O PSV kan bij een zege op De Graafschap de derde ploeg worden die een Eredivisie-seizoen begint met twaalf overwinningen, na PSV in 1987/88 en Ajax in 1995/96, en wint daarnaast voor het eerst sinds 2006 twaalf Eredivisie-duels op rij.

O PSV maakt dit seizoen gemiddeld één doelpunt per Eredivisie-wedstrijd meer (3,6) dan vorig seizoen (2,6), terwijl de Eindhovenaren 0,7 tegentreffers minder incasseren per competitieduel (0,4 tegenover 1,1 in 2017/18).

O Luuk de Jong is met zeventien goals Eredivisie-topscorer van 2018, dat zijn evenveel treffers als de topscorers van 2017 (Mimoun Mahi en Marco van Ginkel); de laatste PSV'er met meer in één jaar was De Jong zelf in 2015 (24).

O Hirving Lozano was sinds zijn debuut voor PSV 31 keer slachtoffer van een overtreding waarvoor een kaart werd gegeven in de Eredivisie, minstens achttien keer vaker dan iedere andere speler.

O Mark van Bommel werd de tweede trainer die zijn eerste elf Eredivisie-duels als coach won, na Morten Olsen in 1997; nog nooit won een trainer zijn eerste twaalf wedstrijden op het hoogste niveau.

-
De Graafschap - PSV eindigt in een...

Meer nieuws

Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
14
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
19
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
4
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
18
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties