Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eredivisie-subtop aast op goaltjesdief: 'Maar AZ wil me niet verhuren'

Laatste update:

De aanvaller sprak al even met de nieuwe trainer Arne Slot over het aankomende seizoen: "Ik dacht: 'Ik wil met hem praten voordat de zomer aanbreekt.' Ik wilde weten hoe hij mij ziet, hoeveel vertrouwen er is. In zo'n geval ben ik wel iemand die zelf naar een trainer toestapt, ja. Hij vertelde me dat ik onder geen beding weg mocht. De trainer zegt van spitsen te houden die het gras opvreten, die op elke bal lopen. Dat klonk erg positief", vertelt hij in gesprek met het weekblad.

Druijf weet echter ook dat de concurrentie bij AZ fors is. Myron Boadu is weer hersteld van langdurig blessureleed en de achttienjarige spits was vorig seizoen eerste keus voordat hij te maken kreeg met een zware enkelkwetsuur: "Op deze leeftijd moet ik niet op de bank terechtkomen. Ik wil komend seizoen 30 tot 34 wedstrijden in de Eredivisie spelen. Dat weet de trainer ook. De voorbereiding wordt interessant", is Druijf echter duidelijk.

De aanvaller kon een halfjaar geleden, voordat hij naar NEC ging, ook al in de Eredivisie terecht. Verschillende degradatiekandidaten informeerden toen naar de spits, die nu een paar treden hoger in de subtop in beeld is: "Wat als ik bij AZ op het tweede plan terechtkom? Dan zullen we opnieuw moeten praten. Er is veel interesse van andere Eredivisie-clubs, maar AZ heeft me al aangegeven dat ik niet te huur ben. Ik zit hier al zeven jaar en wil graag slagen in Alkmaar. Maar natuurlijk niet ten koste van alles."

Denk jij dat Ferdy Druijf volgend seizoen minstens dertig Eredivisie-wedstrijden gaat spelen namens AZ?

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
2
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
2
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
29
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
17
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties