Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Eredivisie-uitblinker' gelooft in nieuwe kans bij Ajax: 'Heb het laten zien'

Laatste update:

Salah-Eddine kwam afgelopen jaargang op huurbasis uit voor FC Twente en groeide in Enschede uit tot een gewaardeerde kracht. Ondanks een moeizaam begin en een blessure aan het einde van het seizoen waren de Tukkers graag doorgegaan met de verdediger annex middenvelder. Ajax besloot echter om Salah-Eddine terug te halen en het jeugdproduct aan het echte werk te laten ruiken.

"Het plan voor dit seizoen is dat ik voor mijn kans ga en mezelf zo goed mogelijk ga laten zien", vertelt Salah-Eddine bij het clubkanaal van Ajax. "Ik heb laten zien dat ik op Eredivisie-niveau kan uitblinken en van toegevoegde waarde kan zijn. Ik denk dat ik ook hier van toegevoegde waarde kan zijn in de selectie. Op welke positie? Waar de trainer mij nodig heeft. Linksback, op het middenveld, ergens anders kan ook."

Salah-Eddine doorliep de jeugdopleiding van Ajax en maakte er in het beloftenteam zijn debuut in het betaalde voetbal, maar wacht nog altijd op zijn doorbraak in het eerste. Zijn debuut genoot hij in het seizoen 2021/22 tijdens de slotdag van de competitie tegen Vitesse. Ajax besloot daarop zijn contract te verlengen tot 2025 en hem te verhuren aan FC Twente. Tot dusver staat zijn teller op 26 Eredivisie-minuten in de hoofdmacht.

Ook Gorter hoopt zich opnieuw in de kijker te spelen bij Ajax. De doelman werd het afgelopen halfjaar uitgeleend aan Aberdeen, maar kwam door blessureleed nauwelijks in actie. "Er is een nieuwe trainer, dus er kan van alles gebeuren. Ik ben nog steeds jong voor mijn positie. Ik wil keihard werken, dan zien we wel wat er gebeurt. Ik heb niet voor niets bijgetekend (tot medio 2026, red.). Ik ga mijn best doen en alles gegeven, dan zien we het wel."

Meer nieuws

Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
'Kompany wil Nederlander naar Bayern halen die onder hem beste seizoen ooit had'
18
'Het is geweldig om een verschrikkelijk seizoen bij Real Madrid zo te eindigen'
12
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
48
Florentino Pérez geeft direct na CL-finale uitsluitsel over toekomst Luka Modric
8
Geëmotioneerde Bellingham weet tranen niet te bedwingen na droomjaar bij Real
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties