Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eredivisie-uitblinker: 'Ik ben er klaar voor om een nieuwe stap te maken'

Laatste update:

Van Gassel maakte in de zomer van 2021 de overstap van Helmond Sport naar Excelsior. In zijn eerste seizoen in Rotterdam groeide hij direct uit tot held, door in de allesbepalende strafschoppenserie van de promotie-/degradatiewedstrijd tegen ADO Den Haag de penalty van Jamal Amofa te keren. Excelsior promoveerde en in zijn eerste seizoen op het hoogste niveau keepte Van Gassel alle wedstrijden. Bovendien werd hij acht wedstrijden voor het einde gebombardeerd tot nieuwe aanvoerder van de club, nadat Redouan El Yaakoubi de band werd ontnomen wegens het niet poseren voor een One Love-doek. "En nu ga ik kijken wat er gaat gebeuren", vertelt Van Gassel. "In het voetbal kunnen er gekke dingen gebeuren."

De 26-jarige doelman, die bij Excelsior nog tot medio 2024 vastligt, geeft aan dat hij altijd de ambitie heeft uitgesproken om een volgende stap te zetten. "Of dat nou hier bij Excelsior is of bij een andere club, ik wil altijd stappen blijven zetten. Toen ik de eerste gesprekken voerde met Excelsior zeiden ze al: 'Dit moet voor jou een tussenstap zijn om daarna weer een vervolgstap te zetten.' Ik zie het wel als springplank, ja. Ik heb altijd gezegd dat ik mijn gevoel achterna ga, dat het een juiste stap moet zijn. Ik heb een goed seizoen gehad en alles meegemaakt wat er had kunnen gebeuren. Voor mezelf is het heel positief en ik heb me in de kijker kunnen spelen. Ik moet zeggen dat ik er klaar voor ben om een nieuwe stap te zetten, alleen moet het wel een juiste club zijn."

Waar de toekomst van Van Gassel ligt, is dus nog even afwachten. De goalie weet dat Excelsior zich het afgelopen seizoen pas in speelronde 33 handhaafde en dat dat komend seizoen anders kan zijn. Bij een mogelijke degradatie volgend seizoen gaat een mooie transfer bovendien misschien niet door. "Ja, dat zie je wel vaak. Dat het in het eerste jaar fantastisch gaat... Maar in het tweede jaar moet je er dan ook staan. Ik heb altijd vertrouwen in mijn kwaliteiten." Van Gassel zegt de stap het liefst deze zomer al te maken. "Je wil aan de top laten zien dat je het niveau hebt. Als ik daar een stap naartoe zou kunnen maken, zou ik er natuurlijk voor openstaan." Wat zijn droomclub is, wil hij echter niet naar buiten brengen. "Daar kan ik geen uitspraken over doen." Kan hij dat niet of wil hij dat niet? "Dat wil ik niet", lacht Van Gassel.

Meer nieuws

Lengte van uitleveringsproces Quincy Promes hangt af van deze twee factoren
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
12
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
16
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties