Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eredivisie-wedstrijd zonder topscorers aan de aftrap levert geen goals op

Laatste update:

Jans verraste door Danilo na elf opeenvolgende basisplaatsen op de bank te laten beginnen. De clubtopscorer worstelt met zijn vorm en werd vervangen door Luka Ilic. Heerenveen trad ook aan zonder zijn topscorer, Henk Veerman, die op het punt staat om vader te worden. Daardoor was Siem de Jong de spits van de bezoekers. De eerste kansjes waren voor Twente: een kopbal van Dario Dumic en een inzet van Jesse Bosch vlogen over. Luciano Narsingh wist zijn oude ploeg geen pijn te doen met een hard schot in de negentiende minuut.

Na een halfuur kwam Heerenveen met de schrik vrij. Jan Paul van Hecke verspeelde de bal achterin, waarna een grote kans voor Narsingh ontstond. Met een uiterste krachtsinspanning bracht Van Hecke echter zelf redding op de doellijn en maakte hij zijn fout goed. Vervolgens schoot Bosch op de paal na voorbereidend werk van Queensy Menig. Heerenveen speelde geen sterke eerste helft, al was Joey Veerman in de as van het veld een lichtpuntje.

Ook in de tweede helft werd niet gescoord. Joël Drommel bracht redding op een schot van De Jong, terwijl Bosch en Ilic aan de overzijde mogelijkheden op de openingstreffer onbenut lieten. Een kwartier voor tijd viel Danilo in, maar ook hij kon niet voor de beslissing zorgen. In de blessuretijd liftte Menig de bal over de keeper, waarna zijn inzet op de binnenkant van de paal belandde. Namens Heerenveen schoot Arjen van der Heide recht op Drommel en dus bleef het bij 0-0.

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
10
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
57
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties