Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eredivisieclub meldt zich voor Oss-topscorer: 'De CL zit er niet meer in'

Laatste update:

Boere staat nog een jaar onder contract bij FC Oss. "De club en ik hebben wel naar elkaar uitgesproken dat het mooi zou zijn als we allebei een stap kunnen zetten: ik naar een mooie club en zij gaan er financieel op vooruit", zegt de spits in gesprek met de NOS. "Vroeger droomde ik van de Champions League. Dat zit er niet meer in, denk ik. Maar je weet het nooit. Er zijn veel mooie avonturen die ik zou kunnen aangaan. Duitsland, Engeland en Spanje. Dat zijn de landen waar veel voetballers van dromen."

"Waar mijn toekomst ligt, weet ik nog niet. Daar houdt momenteel vooral mijn zaakwaarnemer zich mee bezig", vervolgt de ex-speler van Ajax, AA Gent en FC Eindhoven zijn verhaal. "Alles lukt dit seizoen en dat geeft rust in mijn koppie. Ik kan blijven scoren. Vroeger werd ik sneller ongeduldig en onrustig als ik een wedstrijd niet scoorde. Dat negatieve is nu verleden tijd. Ik probeer daar rustig onder te blijven, want ik ken ook de andere kant van de medaille. Zoals toen ik geblesseerd was en weinig speelde. Nu maak ik doelpunten, maar als ik straks niet scoor, is het opeens helemaal niks meer."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties