Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ergste vrees wordt werkelijkheid voor Ansu Fati en Barcelona'

Laatste update:

Barcelona bracht de aard van de blessure van Fati zaterdagavond direct na de wedstrijd tegen Real Betis (5-2 winst) al naar buiten, maar het is nog onduidelijk hoe lang de herstelperiode van de achttienjarige aanvaller zal zijn. Fati liep de kwetsuur waarschijnlijk na een half uur spelen op toen hij in het strafschopgebied door Aissa Mandi ten val werd gebracht. De vleugelspits speelde de eerste helft nog uit, al had hij zichtbaar last van de blessure. In de rust werd hij door trainer Ronald Koeman gewisseld.

Volgens Dr. Ripoli is een gescheurde meniscus een ernstige blessure. "De meniscus moet aan elkaar gehecht worden, want het is de schokdemper van de knie die het kraakbeen beschermt", legt de arts uit aan Marca. "Het kraakbeen moet koste wat kost beschermd worden. En daarvoor is de meniscus dus nodig, die moet worden gehecht. Voor herstel staat normaal gesproken een periode van drie tot vijf maanden."

Eerder ging Marca nog uit van een herstelduur van een maand, terwijl Sport repte over anderhalve maand. Mocht Fati inderdaad maandenlang aan de kant staan, zoals Dr. Ripoli beweert, dan is dat een enorme klap voor Barcelona. De achttienjarige Spanjaard is dit seizoen definitief doorgebroken in het Camp Nou en geldt als een van de vaste krachten in het elftal van Koeman. Fati was in negen duels in alle competities goed voor vijf doelpunten en twee assists.

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
352
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties