Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eric Dier kent alleen Luuk de Jong 'en nog een goede buitenspeler'

Laatste update:

"Christian is fit en kan spelen. We zullen morgen zien of dat vanaf het begin is of mogelijk als invaller", vertelde Pochettino daags voor de onderlinge ontmoeting in het Philips Stadion. Tottenham wacht net als PSV nog op het eerste punt in de groepsfase van de Champions League, na nederlagen tegen Barcelona en Internazionale.

"Als we nog mee willen doen, zullen we moeten winnen. Dat geldt voor PSV natuurlijk ook", stelde Pochettino, geciteerd door onder meer de NOS. "We hebben veel respect voor ze. Het is een grote club met veel historie. Ze hebben veel kwaliteit en zijn een aanvallend team. PSV doet het fantastisch in de competitie, al hebben ze net als wij problemen in de Champions League."

Pochettino kent Van Bommel ook uit zijn actieve loopbaan. "Ik had het geluk om één seizoen tegen Mark van Bommel te kunnen spelen", doelde de oud-verdediger op hun gezamenlijke periode in Spanje, als spelers van respectievelijk Espanyol en Barcelona. "Zijn carrière was fantastisch. En nu als trainer doet hij het ook geweldig. Zijn handtekening? Aanvallend voetbal."

Eric Dier deelde de mening van Pochettino over de kracht van PSV, maar kwam bij het opnoemen van namen niet verder dan Luuk de Jong. "En ze hebben nog een goede buitenspeler van wie ik de naam niet kan uitspreken. PSV speelt goed in eigen land en we moeten hard werken om morgen een resultaat te halen hier."

-
Wie gaat hoger eindigen in de groepsfase?

Meer nieuws

Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
0
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
3
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
14
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
10
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties