Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Erik Pieters gaat niet naar PSV en maakt promotie naar de Premier League'

Laatste update:

Pieters heeft geen toekomst meer bij Stoke City. De club uit de Championship heeft aan de verdediger duidelijk gemaakt dat men openstaat voor een transfer. Burnley, dat uitkomt in de Premier League, zou belangstelling hebben in Pieters en de Nederlander al zo goed als binnen hebben. Met de deal zou Burnley onder meer PSV en het Franse Amiens aftroeven.

Amiens had Pieters het afgelopen halfjaar reeds gehuurd en wil Pieters graag definitief overnemen. Volgens Voetbal International denkt PSV ook nog aan de routinier en zou de club de ex-werkgever gepolst hebben. Mogelijk kijken de Eindhovenaren inmiddels verder, ook omdat men Toni Lato onlangs in de armen sloot. De linksback wordt komend seizoen gehuurd van Valencia.

Eerder meldde onder meer het Eindhovens Dagblad al dat er binnen PSV positief wordt gedacht over Pieters. 'Een eventuele terugkeer van Pieters kan binnen PSV op sympathie rekenen, omdat hij de nodige ervaring meebrengt. Hij zou een degelijke back-up kunnen zijn en bij goede prestaties misschien wel meer', aldus de lokale krant over Pieters, die inmiddels al geen deel meer uitmaakt van de selectie van Stoke City.

Verwacht jij dat Erik Pieters deze zomer tekent bij Burnley?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
6
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
49
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties