Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag baalt: 'Daardoor loten wij een heel sterke tegenstander'

Laatste update:

FC Basel maakte dinsdag voortijdig een einde aan de Champions League-deelname van PSV, terwijl HSK Zrinjski Mostar ervoor zorgde dat FC Utrecht na twee wedstrijden al klaar is in Europa: "Dat is ontzettend vervelend, en slecht voor Ajax. Daardoor loten wij een heel sterke tegenstander als wij doorgaan tegen PAOK Saloniki. Er zijn tijden geweest dat de Nederlandse clubs Europees voetbal niet zo serieus namen, daar betalen we nu de prijs voor", tekende Voetbal International vrijdag tijdens een persconferentie op uit de mond van de trainer.

Ten Hag heeft wel het idee dat zijn oude club FC Utrecht er deze zomer op vooruit is gegaan. Datzelfde geldt voor Vitesse, de tegenstander van zaterdagavond: "Wat me opvalt is dat de hele subtop sterker is geworden, in mijn ogen. Ze hebben allemaal heel grote selecties, zeker Vitesse, waarin alle posities dubbel bezet zijn. Daar ben ik blij mee." De oefenmeester denkt dat dit tot meer onderlinge concurrentie in de Eredivisie zal leiden, waardoor ook zijn ploeg meer weerstand zal ondervinden.

"Ik verwacht een strijd om de titel tussen Ajax en PSV, maar je ziet dat ze daarachter hebben nagedacht", gaat Ten Hag, die echter niet verwacht dat iemand anders zich in de titelstrijd zal mengen, verder. "Ik denk dat het uitdraait op een tweestrijd. Het is afwachten hoe Feyenoord eruit gaat zien. Gezien het stadion en de achterban mag je hen er misschien ook tussen verwachten, dus misschien worden het drie clubs."

Denk jij dat Ajax zijn eerste wedstrijd gaat winnen van Vitesse?

Meer nieuws

Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
8
Spandoek komt Denzel Dumfries duur te staan: rechtsback moet flink bedrag dokken
5
Pak 50x je inzet als FC Twente zondag wint van PEC Zwolle!
0
VZ Kort: PEC Zwolle heeft eerste transfervrije zomeraanwinst binnen
77
FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
12
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties