Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag baalt van David Neres: 'Dat moet hij niet doen'

Laatste update:

"Dan is het een compliment dat we bij rust toch weer voor staan." De club uit Sittard ging na zeven minuten brutaal aan de leiding door een treffer van George Cox, maar nog voor rust stelde Ajax orde op zaken. Davy Klaassen vond twee keer het net. "Maar in de tweede helft duurt het veel te lang voordat we dat derde doelpunt maken", vervolgde Ten Hag in gesprek met FOX Sports. "Daarom hebben we alsnog bijna de hele wedstrijd gas moeten geven. Dat was volstrekt onnodig."

Ten Hag brak tegen Fortuna ook een Eredivisie-record. Ajax scoorde 251 keer in de eerste 82 competitieduels onder zijn leiding. Het oude record was ook in handen van Ajax: wijlen Johan Cruijff bleef in zijn eerste 82 competitieduels 'steken' op 250 treffers. "Dat heb je met een aanvallende coach", lachte Ten Hag, die bij zijn aantreden bij Ajax nog werd neergezet als een defensieve trainer. "Ik vind het een mooi record. We voetballen voor het publiek en daar horen veel doelpunten bij."

Ten Hag had het licht natrappen van David Neres jegens Jaroslaw Jach niet gezien totdat hij tijdens het interview met de beelden van het moment werd geconfronteerd. "Dit moet hij niet doen", zo luidde zijn commentaar. Op de vraag of het natrappen was, gaf hij vervolgens geen antwoord. "Dit moet hij niet doen", herhaalde Ten Hag, die ook op de vraag of Neres al dan niet door ingrijpen van de VAR rood had moeten hebben geen direct antwoord gaf. "Dat oordeel laat ik aan jou."

Ten Hag verwacht dat Nicolás Tagliafico in actie kan komen tegen FC Midtjylland. De linksback ontbrak zaterdag omdat hij niet helemaal fit was. "Ik reken op hem." Achter de naam van Noussair Mazraoui staat nog een klein vraagteken. De rechtsback viel uit met een pijnlijke enkel. Assistent-trainer Winston Bogarde ontbrak zaterdag op de bank bij Ajax. Ten Hag wilde niet zeggen wat hij mankeerde. "Dat is vanwege privacyredenen", benadrukte de trainer van de Amsterdammers.

-

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Wat als Vitesse valt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
5
Olympiacos dankt grote held Ayoub El Kaabi voor allereerste Europese prijs
52
PSV moet op zoek naar een nieuwe linksback: 8 potentiële kandidaten op een rij
8
Dick Schreuder verliest om algehele titel in Spanje, maar krijgt nog een kans
2
Kieft slaat Verbruggen over en noemt eerste doelman Oranje op het EK
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties