Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag: 'Berghuis heeft de uitstraling van een Ajax-speler'

Laatste update:

"Steven is een speler die creativiteit heeft, die de uitstraling van een Ajax-speler heeft en dat kan koppelen aan rendement. Hij zal zeker wat gaan toevoegen." Ajax speelde vrijdag nog zonder Berghuis tegen Anderlecht, omdat de vleugelspits nog op vakantie is en daarna nog medisch gekeurd wordt. Volgende week zal de Oranje-international aansluiten in Amsterdam.

Meer: Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself | Steven Berghuis is trots op mijlpaal die hij bereikte in shirt van Ajax

Ten Hag had al veelvuldig contact met Berghuis. Daarin kwam ook de gevoeligheid van zijn overgang van Feyenoord naar Ajax ter sprake. "Wij hebben goed gesproken en dat item is ook aan bod gekomen, maar wij willen de lat omhoog leggen en dat wil Steven ook. We hebben een gemeenschappelijke uitdaging en die gaan we graag met elkaar aan."

Ajax won van Anderlecht dankzij twee doelpunten van Sébastien Haller. "Het was een goede test, die we uitstekend hebben doorstaan", vond Ten Hag. "We hebben een club met de statuur van Anderlecht, een ploeg die één week voor de competitiestart zit, de wil opgelegd, dan heb je het uitstekend gedaan." Ten Hag ging verder kort in op de contractverlenging van aanvoerder Dusan Tadic, die een jaar bijtekende. "Zulke karakters hebben wij nodig, die zijn zeldzaam. Dusan is een parel. De uitstraling en houding die hij heeft zijn geweldig. Dat geeft energie aan anderen en hij trekt anderen mee. Hij is een voorbeeld voor iedereen, maar zeker ook voor jongere spelers."

Komt Steven Berghuis in de basis bij Ajax?

Meer nieuws

Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
2
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
6
'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
15
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
14
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties