Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag countert kritische vraag: 'Weet jij hoe groot Sergio Ramos is?'

Laatste update:

"Het ligt aan Ajax, dus dat moet je aan anderen vragen, maar ik heb het ontzettend naar mijn zin en als Ajax daarmee komt, gaan we in gesprek", maakt Blind na de 5-0 zege op FC Emmen duidelijk in gesprek met FOX Sports. Afgelopen week slaagde Ajax erin om David Neres en Hakim Ziyech langer aan de club te binden. Daarmee lijken de verhalen over een zomerse transfer van het tweetal verleden tijd. "Het zijn allebei fantastische spelers. Een goed signaal naar de groep toe dat ze blijven", aldus Blind.

Hij zegt verder met een 'lekker gevoel' voor de camera te staan na de eerste Eredivisie-zege van Ajax. Wel waren er volgens Blind 'genoeg verbeterpunten' voor zijn ploeg. "5-0 is een goede uitslag, maar met name in de eerste helft waren we te vaak gehaast. We wilden vaak te snel de beslissende pass geven", vindt Blind. "Soms is het beter om de bal wat langer in de ploeg te houden. In de tweede helft deden we dat wel."

Noussair Mazraoui praat over zijn favoriete positie in het elftal van Ajax.

Blind speelde tijdens het laatste deel van de tweede helft achterin, terwijl Lisandro Martínez naar het middenveld ging. De gedachte daarachter weet Blind zelf niet. "Misschien was het wat rustiger voor mij of wilde hij Lisandro daar even zien", geeft hij aan. Trainer Erik ten Hag wilde vooral zien hoe het zou gaan. "We zitten eigenlijk nog in de voorbereiding, dan wil je wat dingen uitproberen", legt hij uit. "Maar we moeten er ook gelijk staan."

Het grootste gedeelte van de wedstrijd vormden Joël Veltman en Martínez het centrale duo van Ajax. Ten Hag is blij met de komst van de Argentijn, zegt hij op de persconferentie. "Hij voegt gif en duelkracht toe. Dat moet natuurlijk wel onder controle blijven, maar hij brengt het zeker met zich mee. Ik verwacht dat dat alleen maar gaat groeien." De trainer kan weinig met de vraag of het duo Veltman-Martínez geen lengte tekort komt voor Europese duels. "Het zijn beide uitstekende koppers. Weet jij hoe groot Sergio Ramos is? 1 meter 83. Volgens mij is dat ook niet zo'n verkeerde."

-
Moet Ajax vasthouden aan het centrumduo Joël Veltman - Lisandro Martínez?

Meer nieuws

Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
1
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
3
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
8
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
4
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties