Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag: 'Een kampioenschap voor Ajax zat er dik in'

Laatste update:

"Kampioen word je op het veld, dat wordt niet aan een tafel beslist", erkent Ten Hag in gesprek met Ajax TV op Ziggo Sport. "Uiteindelijk kunnen we niet verder voetballen. Dat is ontzettend spijtig. Had het anders gekund? Ik zeg: de gezondheid staat voorop, ik begrijp de keuze helemaal. Maar je zit wel in landen om ons heen dat er wordt doorgespeeld." Ten Hag vindt dat Ajax goede papieren had om kampioen te worden. "Die kans zat er natuurlijk dik in. We stonden er fantastisch voor, stonden bovenaan. We stonden precies op de plek waar we wilden staan. Het had heel erg goed gekund dat we het kampioenschap in de slotfase naar ons toe hadden getrokken."

Meer: ‘Naar Ajax? Ik zou het nooit doen als ik hem was. Dat gekkenhuis...’ | Driessen onthult: ‘Bij Ajax is Ten Hag nog altijd de absolute droomkandidaat’

Ziyech schrijft historie bij Ajax: 'Het mooiste moment was uit bij Lille OSC'

Hakim Ziyech werd vrijdag voor de derde keer verkozen tot Speler van het Jaar bij Ajax. Lees artikel

Voor één speler in het bijzonder vindt Ten Hag het jammer dat Ajax geen kampioen is geworden: Hakim Ziyech. De smaakmaker van Ajax, vrijdag voor de derde keer op rij verkozen tot Ajacied van het Jaar, had kunnen afzwaaien met een landstitel voordat hij naar Chelsea zou vertrekken. Ten Hag noemt het jammer om een 'parel' als Ziyech te verliezen en bedankt hem voor de goede samenwerking. "Hij heeft zijn transfer volledig verdiend en met zijn leeftijd weet je dat die transfer er eens moest komen."

"Het is heel begrijpelijk en we wensen hem alle succes. We hebben van hem genoten en dat blijven we ook doen. Niet meer bij Ajax, maar we hebben veel momenten beleefd waarop we ongelooflijk veel plezier gehad aan Ziyech", blikt Ten Hag terug. Als de oefenmeester wordt gevraagd naar zijn 'warmste herinnering' aan Ziyech, kiest hij niet voor één specifiek moment. "Dat is toch wel de mens, de verantwoordelijkheid die hij neemt naar het team, zijn eerlijkheid, zijn directheid...", somt Ten Hag op. "We hebben een ontzettend prettige samenwerking gehad. Het is ontzettend spijtig dat hij Ajax op deze manier gaat verlaten, want hij had het verdiend om dat met een schaal te doen."

Denk je dat Ajax kampioen zou zijn geworden in de Eredivisie?

Meer nieuws

'Slot raakt direct een van zijn Nederlandse spelers kwijt bij Liverpool'
1
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ajax en Feyenoord in strijd verwikkeld om aanvaller van Chelsea
16
'Ajax en PSV zetten zich schrap: United en Bayern jagen op zelfde target'
3
Sleutelspeler kan Manchester City verrassend genoeg verlaten in de zomer
3
'PSG zorgt doelbewust dat PSV vele miljoenen misloopt voor Xavi Simons'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties