Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag

Laatste update:

Ingewijden bevestigen aan het ED dat een vertrek van Faber 'nabij' is. "Na zes jaar in deze functie zijn er voor Faber meerdere opties om de toekomst buiten PSV te vervolgen. Eentje daarvan ligt in Australië, waar hij bij een grote club uit de A-League aan de slag kan", aldus Rik Elfrink.

Volgens VI kan Faber ook in Nederland aan de slag. "Hij heeft meerdere opties in zowel binnen- als buitenland. Met zijn papieren kan hij als trainer of hoofd opleidingen werken, maar ook als technisch directeur. Hij volgde enkele cursussen om die laatste functie ook te kunnen vervullen", schrijft Marco Timmer.

De 52-jarige Faber is sinds medio 2018 bij PSV in dienst als hoofd jeugdopleiding. Tussen december 2019 en juni 2020 was hij een half jaar interim-trainer in Eindhoven na het ontslag van Mark van Bommel.

Voor zijn tijd als hoofd jeugdopleiding was Faber als hoofdtrainer in dienst bij NEC en FC Groningen. Ook stond hij in twee verschillende periodes bij FC Eindhoven voor de groep.

Mogelijk opteert Faber na zijn vertrek bij PSV voor een terugkeer in het trainersambt. Onlangs liet de clubman weten een rol als hoofdtrainer 'absoluut' nog niet uit het hoofd te hebben gezet.

Waar en in wat voor functie Faber na dit seizoen actief is, zal 'binnen afzienbare tijd' bekend worden, zo meldt Elfrink.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Arsenal grijpt opnieuw naast landstitel: rentree voor Jurriën Timber in mineur
9
Chelsea bekroont sterke eindsprint met zesde plaats en gaat Europa in
6
Tottenham Hotspur overtuigt en pakt Europa League-ticket; Luton Town degradeert
0
Manchester City schrijft geschiedenis met vierde landstitel op rij
45
Liverpool sluit Klopp-tijdperk in stijl af met overwinning op Wolves
2
Erik ten Hag kent met zege op Brighton goede generale voor FA Cup-finale
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties