Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag erkent: 'Ik denk dat het reëel is dat hij basisspeler wordt'

Laatste update:

"Hij heeft een blessure gehad, waardoor hij voor de lange termijn was uitgevallen", zegt Ten Hag vrijdag in gesprek met diverse media. "Vorig jaar hebben wij zijn potentieel gezien. Een zeer sterke voorbereiding en ook in het begin van de competitie was hij belangrijk voor het elftal. Maar hij is dus in de tweede fase van het seizoen geblesseerd geweest."

Meer: Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam

Ten Hag ziet echter wel dat Eiting zich heeft ontwikkeld in de tussentijd. "Vooral op fysiek vlak zie je dat terug", aldus de coach, die de vraag krijgt of het reëel is dat de middenvelder een basisplek krijgt bij Ajax. Eiting heeft zelf aangegeven de ambitie te hebben om in het begin van het seizoen meteen basisspeler te zijn bij de Amsterdammers.

"Ik denk dat dat de juiste houding is. Ik denk ook dat dat reëel is, want dat was hij vorig jaar ook toen we aan de competitie begonnen", aldus Ten Hag over Eiting, die tot op heden 23 wedstrijden in de hoofdmacht van Ajax achter de rug heeft. In deze wedstrijden wist de middenvelder niet te scoren, maar produceerde hij wel zes assists.

Verwacht jij dat Carel Eiting komend seizoen een vaste basisspeler is bij Ajax?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties