Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag gaat sleutelen aan opstelling van Ajax tegen Besiktas

Laatste update:

Ajax is al zeker van overwintering en nagenoeg zeker van groepswinst. Toch voert Ten Hag de druk op, aan de vooravond van de wedstrijd in Istanbul. "Wij willen winnen. Wij moeten winnen. Tegen een ploeg die vecht voor zijn laatste kans", geeft Ten Hag aan. "Je kent ook de cultuur van dit land: ze zijn voetbalgek en de ploeg staat onder druk als ze geen punten pakken. Het wordt een moeilijke wedstrijd voor ons. We zullen top moeten zijn om hier een resultaat te halen."

Meer: Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam

Ajax treedt niet aan met dezelfde elf als zondag tegen RKC Waalwijk (0-5 zege), al is het onduidelijk hoeveel wijzigingen gedaan worden. "De vorige keren dat we andere spelers de kans gaven, hebben we niet thuisgegeven. Dat irriteert me mateloos. Er staat morgen een heel goed elftal op het veld, net als de vorige keren. Maar we hebben toen niet gepresteerd en gewonnen", aldus Ten Hag. "De selectie moet zich morgen bewijzen, of wij sterk samen zijn. Die stap moeten wij gaan zetten."

Ten Hag geen beroep doen op Edson Álvarez, die een schorsing uitzit. "Edson moeten we noodgedwongen gaan wisselen. Verder houd ik ook rekening met klachten die jongens hebben. Verder kijken we naar het verder ontwikkelen van de ploeg. We willen ze nieuwe tactieken bijbrengen en in andere samenstellingen laten spelen, zodat we nog gevarieerder kunnen spelen", aldus Ten Hag, die niet wil verklappen welke spelers klachten hebben. "Nee, omdat ik daarmee mijn opstelling prijsgeef. Mijn spelers gaan het eerst horen. Jullie gaan het morgen zien."

Doorgaans zegt Ten Hag alleen spelers mee te nemen die fit genoeg zijn voor een basisplek. Daar wijkt hij naar eigen zeggen niet van af. "Ze hebben klachten, maar ze kunnen wel starten", zegt hij over de spelers die hij overweegt op de bank te zetten. "Er komt nog een heel zware decembermaand, met heel veel wedstrijden, waarin we fit moeten zijn." Het speelt volgens Ten Hag niet mee dat wisselspelers als Nicolás Tagliafico en David Neres kort voor het openen van de winterse transfermarkt in de etalage gezet kunnen worden met speeltijd in de Champions League. "Nee, dat is geen overweging. Het is een overweging om het elftal te ontwikkelen."

-

Meer nieuws

'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
19
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
10

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties