Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag geniet van verdwijnen van hiaten bij Ajacied: 'Hij wilde dat'

Laatste update:

"Er waren nog heel veel hiaten in het spel van Perr en daarom hebben we een intensief plan voor hem opgesteld", vertelt Ten Hag in gesprek met Voetbal International. "Dat moet je willen, als jonge speler. Hij wilde dat. Wij bieden spelers de middelen om zichzelf zo goed mogelijk te ontwikkelen. We geven sturing en proberen te inspireren."

Schuurs kon in januari verhuurd worden aan een andere club uit de Eredivisie, maar Ten Hag zegt dat Ajax bewust heeft gekozen voor een voltooiing van het traject van de stopper bij de Amsterdammers. "Omdat hij bij geen enkele andere club gaat leren wat wíj hem kunnen bijbrengen. Perr heeft op alle vlakken stappen gemaakt en vaak hangt het met elkaar samen."

Ten Hag wijst op het feit dat Schuurs vorig jaar 'vrij schuchter' zijn entree maakte bij Ajax. De coach vertelt dat je de karakters van mensen niet kunt veranderen, maar hun gedrag wel. "We zien nu een veel zelfbewustere Perr dan een jaar geleden. Dat gebeurt niet omdat iemand dat een keertje tegen hem zegt, dat is een proces van een jaar geweest."

De oefenmeester ziet nog wel verbeterpunten bij zijn negentienjarige pupil. Zo kan Schuurs meedogenlozer worden en moet zijn kopkracht beter worden. Ten Hag verwacht dat, als Schuurs de huidige lijn doortrekt en structureel speelt, het nog veel sneller kan gaan met zijn ontwikkeling. "Ik voel me mede-eigenaar van het hele proces. Niet alleen bij Perr, bij iedereen in de selectie. En dan is het geweldig om te zien hoe jonge jongens zichzelf ontwikkelen tot volwaardige Ajax-spelers."

Verwacht jij dat Perr Schuurs binnen nu en twee jaar een A-interland heeft gespeeld?

Meer nieuws

Gemeente legt FC Utrecht 'unieke' straf op na 'enorme geweldsuitbarsting'
23
Drastische aanpak voetbalfans op komst: Frank Paauw is de nieuwe voorzitter KNVB
75
'De Roon teleurstellend afwezig, ja. Voor mij wel meer kans om het EK te halen'
10
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
België onthult EK-selectie met creatieve speurtocht: zeker 5 namen zijn gevonden
2
Beoogd opvolger Ten Hag tekent nieuw contract en valt af als optie voor Man Utd
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties