Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag gooit André Onana uit basiselftal voor bekerfinale tegen PSV

Laatste update:

De nieuwe fout van Onana, die met een zwakke pass de openingsgoal inleidde, heeft zijn vertrouwen van Ten Hag duidelijk geen goed gedaan, zo liet de coach afgelopen zaterdag direct na het duel met Sparta al blijken. Voorafgaand was Onana nog uitgeroepen tot 'onbetwiste nummer één', maar na de wedstrijd zei Ten Hag: "Nou... dat is...", stamelde de coach al hoofdschuddend. "Wij hebben denk ik een goed keepersbestand, dat is duidelijk. Daar is concurrentie."

Onana maakte een onzekere indruk sinds zijn terugkeer van een dopingschorsing. De Kameroener blunderde gedurende de Afrika Cup al tegen Burkina Faso en ging ook in de fout namens Ajax tegen Benfica in de Champions League: hij zat mis bij een vrije trap van Alejandro Grimaldo, waardoor Darwin Núñez de beslissende 0-1 kon binnenkoppen. Vorige week zondag tastte Onana tegen FC Groningen (1-3 zege) mis bij een uithaal van Jörgen Strand Larsen, waardoor Groningen op voorsprong kwam. Daar kwam zaterdag een verkeerde pass bovenop die werd onderschept door Sparta, waarna Joeri de Kamps scoorde. Onana zei na afloop van dat laatste duel dat de negatieve reactie van zijn eigen publiek hem niet interesseert. "Ze kunnen zingen, ze kunnen janken, ze kunnen doen wat ze willen, I don't give a shit", aldus de Kameroener.

Stekelenburg keerde zaterdag tegen Sparta terug in de wedstrijdselectie, nadat de ervaren doelman eind augustus een zware heupblessure opliep. Stekelenburg speelde sinds 28 augustus geen wedstrijd meer, maar Ten Hag geeft de ervaren sluitpost dus zonder enig wedstrijdritme het vertrouwen in de bekerfinale. Ajax kampte de laatste maanden met een keepersprobleem, omdat Remko Pasveer een gebroken vinger opliep en ook Jay Gorter enige tijd uitgeschakeld was. Gorter is inmiddels weer fit, Pasveer is op de weg terug.

Welke doelman moet Erik ten Hag opstellen?

Meer nieuws

Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
1
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
12
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
3
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
15
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties