Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag heeft enorm probleem in zijn selectie na wéér een zware blessure

Laatste update:

Het is nog onduidelijk of de 31-voudig international van Engeland wel in actie kan komen op het EK van deze zomer. Door de blessure heeft Erik ten Hag momenteel geen enkele fitte linksback in zijn selectie.

Meer: Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: ‘Jullie maken er maar krantenkoppen over’ | Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag

Shaw stond tussen augustus en november al drie maanden aan de kant wegens een spierblessure, waardoor hij zestien wedstrijden van Manchester United moest missen. Omdat ook Tyrell Malacia met een langdurige kwetsuur kampt(e), besloten the Mancunians om Sergio Reguilón te huren van Tottenham Hotspur.

De huurperiode van de Spanjaard op Old Trafford werd in januari door de club echter afgebroken, wat in eerste instantie ook al het plan was. Die beslissing van Manchester United komt de club nu duur te staan, aangezien Ten Hag nu geen linksbacks meer tot zijn beschikking heeft. Shaw zal 'waarschijnlijk' niet meer in actie komen dit seizoen, aldus de Daily Mail.

Malacia speelde dit seizoen nog geen minuut voor de Engelsen wegens een knieoperatie. De 24-jarige Rotterdammer kende onlangs een terugslag in zijn herstel en het is onduidelijk wanneer hij zijn rentree op Old Trafford kan maken. Dat betekent dat Ten Hag wederom creatief moet zijn wat betreft de invulling van zijn basiselftal. De manager speelde eerder met Victor Lindelöf of Sofyan Amrabat op de linksbackpositie.

Seizoen wordt overschaduwd door blessures


Het is zeker niet de eerste keer dit seizoen dat Ten Hag een dragende kracht uit zijn elftal moet missen wegens een blessure. Zo miste bijvoorbeeld Lisandro Martínez tussen september en januari liefst 22 wedstrijden van Manchester United wegens een voetblessure.

De linkspoot maakte in het thuisduel met Tottenham Hotspur (2-2) zijn rentree, maar raakte twee wedstrijden later opnieuw zwaar geblesseerd. Martínez kampt nu met een knieblessure, waardoor hij er nog zeker zes weken uitligt.

Ten Hag moest Casemiro dit seizoen ook al eens zeventien wedstrijden missen, terwijl onder meer Anthony Martial, Aaron Wan-Bissaka en Mason Mount momenteel met een blessure kampen.

Meer nieuws

Lengte van uitleveringsproces Quincy Promes hangt af van deze twee factoren
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
12
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
16
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties