Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag heeft met bod van 70 miljoen euro eindelijk beet

Laatste update:

Manchester United haalt met Casemiro een van de meest succesvolle Braziliaanse voetballers aller tijden binnen. De controlerende middenvelder won met de Koninklijke liefst vijf keer de Champions League en werd bovendien drie keer kampioen van Spanje. Casemiro staat sinds 2012 onder contract bij Real Madrid en is sinds 2015 een vaste waarde in het eerste elftal. De nummer 6 komt bij United enkele goede bekenden tegen. Zo vormt hij in het Braziliaanse elftal regelmatig een controlerend blok op het middenveld met Fred, sinds 2018 contractspeler van United. Casemiro speelde bij Real verder jarenlang samen met Raphaël Varane en Cristiano Ronaldo.

Meer: ‘Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten’

Met het aantrekken van Casemiro hoopt Ten Hag de grote problemen op het middenveld van zijn elftal op te lossen. De manager wilde vanaf zijn komst naar Engeland eigenlijk Frenkie de Jong halen, maar schakelde na het afketsen van die transfer door. United kwam tot een akkoord met Juventus over Adrien Rabiot, maar the Mancunians werden het vervolgens niet eens met de Fransman over zijn persoonlijke voorwaarden.

Ten Hag wachtte deze zomer eerst wekenlang op de handtekening van De Jong, die nooit zou komen. De middenvelder van Barcelona zag volgens De Telegraaf deze week de contractaanbieding van Manchester United verlopen en zou opnieuw moeten onderhandelen om alsnog te kunnen tekenen. Dat is De Jong echter geen moment van plan geweest: de Oranje-international wil bij Barcelona blijven en gaat de concurrentiestrijd aan met onder meer Pedri en Gavi.

Antony en Cody Gakpo
Manchester United heeft verder de hoop op Antony nog niet opgegeven. Bronnen binnen de club meldden donderdagavond aan De Telegraaf dat Ajax een bod van tachtig miljoen euro heeft afgewezen. De Amsterdammers verlangen meer. Hoeveel precies is niet bekend. De ontwikkelingen rond de Braziliaan worden ook in Eindhoven met bovengemiddelde interesse gevolgd, daar ook Cody Gakpo op het wensenlijstje staat van United. De aanvaller van PSV mag echter alleen tegen de hoofdprijs gaan, weet het Eindhovens Dagblad.

Doet Manchester United goede zaken met Casemiro?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties