Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag: 'Het kan het hele plan in de war gooien'

Laatste update:

"Je hebt een bepaalde strategie in je hoofd, maar er zijn op de markt onvoorspelbaarheden waar je geen invloed op hebt. Het kan het hele plan in de war gooien. Daar moet je voor waken, maar controle heb je nooit voor honderd procent", aldus Ten Hag, die benadrukt dat er niet alleen verhalen gaan over mogelijke transfers van Wöber naar Sevilla en Neres naar Guangzhou Evergrande.

"Rond iedere speler gaan geruchten, maar er is interesse voor deze twee spelers. Dit is een goed stel bij elkaar. Halverwege wil je niet te veel mutaties. Er kunnen altijd dingen veranderen. Daar moet je je tegen wapenen, zodat je kunt anticiperen. Dat hebben we ook gedaan door Lisandro Magallán en Lassina Franck Traoré aan te trekken", aldus Ten Hag, die tevreden is over het duo.

"Ze voegen zich makkelijk in. We hebben een groep die makkelijk spelers opneemt, zeker als ze kunnen voetballen. De eerste indruk is uitstekend, maar om nu al over het verdere verloop te praten, is onmogelijk. Je ziet dat ze kunnen voetballen, een plan en missie hebben en dat ze ongelooflijk graag willen", besluit de oefenmeester.

Verwacht jij dat Ajax dit seizoen kampioen wordt?

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
2
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
22
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
13
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties