Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag houdt lippen op elkaar; Romano komt met witte rook

Laatste update:

Transferexpert Fabrizio Romano berichtte vrijdagmiddag dat de transfer van de middenvelder van Real Madrid rond is. De Madrilenen zijn volledig akkoord gegaan met het voorstel van United, dat zestig miljoen euro exclusief tien miljoen euro aan bonussen bedraagt. De vijfvoudig Champions League-winnaar tekent een vierjarige verbintenis in Engeland, met de optie op een extra seizoen tot medio 2027. Toch houdt Ten Hag zijn lippen vooralsnog op elkaar.

De transfer van de dertigjarige speler hing al een paar dagen in de lucht. Real-trainer Carlo Ancelotti bevestigde vrijdagochtend dat Casemiro heeft aangegeven te willen vertrekken. "Casemiro is klaar voor een nieuwe uitdaging. Real waardeert zijn bijdrage aan de club en de persoon die hij is. Er zijn momenteel onderhandelingen gaande (met Manchester United, red.), al is nog niets officieel. Maar het is duidelijk dat Casemiro wil vertrekken." De ervaren middenvelder, sinds 2013 verbonden aan Real, staat bij de Champions League-houder nog twee seizoenen onder contract.

Samen met Toni Kroos en Luka Modric vormde Casemiro jarenlang een zeer succesvol middenveld bij De Koninklijke. Desondanks speelde Real vanwege de relatief hoge leeftijden van het trio, respectievelijk 32, 36 en 30, al in op een mogelijk vertrek van een van die steunpilaren. Zo kunnen onder meer de jonge Fransmannen Aurélien Tchouameni en Eduardo Camavinga op zijn positie spelen. United zal hopen dat Casemiro de gewenste kwaliteitsspeler zal zijn waar Ten Hag na de blamages tegen Brighton & Hove Albion (1-2) en Brentford (4-0) om heeft gevraagd.

Cristiano Ronaldo
Ten Hag werd op zijn persconferentie ook gevraagd naar de situatie van Cristiano Ronaldo. De Portugese superster zou zich isoleren van de groep en zich niet meer gelukkig voelen bij United. "Ik weet niet waarom er na zaterdag op hem wordt gefocust. het ging om de teamprestatie en de mentaliteit van het hele team, inclusief Ronaldo. Hij maakt deel uit van onze plannen, dat is wat ik weet. Mentaliteit begint bij jezelf. Volg de regels, principes en werk hard. Als je dat doet, krijg je vertrouwen."

Meer nieuws

Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
0
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
18
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties