Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag kan voor gelimiteerd bedrag naar Man United vertrekken

Laatste update:

In april 2021 verlengde Ten Hag zijn contract bij Ajax met een jaar, tot medio 2023. Voormalig directeur voetbalzaken Marc Overmars verleidde de Tukker daartoe door een 'gelimiteerde transfersom' van twee miljoen euro op te nemen, zo schrijft De Telegraaf. Net als bij het vertrek van vorig trainer Peter Bosz (naar Borussia Dortmund, vijf miljoen euro) en ex-assistent van Ten Hag Alfred Schreuder (TSG Hoffenheim, één miljoen euro) levert een eventueel vertrek van Ten Hag Ajax zo een flinke som geld op.

Liever Ten Hag of Pochettino? United-fans zorgen voor 'verbijsterende' uitslag

Fans van Manchester United gaven eerder deze week al een overduidelijke voorkeur aan voor de opvolger van Ralf Rangnick.Lees artikel

De 52-jarige trainer sprak eerder deze maand al met United. Ajax gaf toestemming om het formele gesprek te laten plaatsvinden en heeft het proces niet gehinderd, zo meldde Sky Sports eerder al. Bronnen dicht bij Ten Hag en de Amsterdammers gaven prijs aan de Engelse sportzendergroep dat er een dialoog plaatsvond over welk bedrag United voor de coach zou moeten betalen.

The Red Devils willen ook graag meedenken met Ajax over hoe om te gaan met een eventuele aankondiging van Ten Hag, mocht de oefenmeester daadwerkelijk aangesteld worden. Dat gaat dan om bijvoorbeeld de timing van de presentatie, aangezien Ajax nog volop verwikkeld is in de titelrace met PSV. United wil het eind van de competitie niet verstoren voor de Amsterdammers.

United benadrukt dat ditzelfde proces - het onderzoeken van de afkoopsom en het 'benoemingsgemak' - ook met de werkgevers van de andere kandidaten zal worden doorlopen. Dat gaat dan in ieder geval om Mauricio Pochettino (Paris Saint-Germain) en Luis Enrique (bondscoach van Spanje). Julen Lopetegui is eveneens serieus in beeld, maar lijkt zichzelf al uitgesloten te hebben. "Ik ben waar ik wil zijn", zei de coach van Sevilla onlangs. "Of ik volgend seizoen op de bank van Sevilla zit? Ik twijfel er niet aan."

Huidig United-trainer Ralf Rangnick, die vanaf juli een consulterende rol aan zal nemen binnen de club bevestigde vrijdag dat de Engelse grootmacht 'met enkele mensen heeft gesproken'. "Maar we hebben het vooralsnog niet gehad over de ervaringen en indrukken die ze (voetbaldirecteur en technisch directeur John Murtough en Darren Fletcher, red.) uit die ontmoetingen hebben gehaald", voegde de Duitser toe.

Meer nieuws

Meerderheid Premier League-clubs stemt tegen afschaffing van de VAR
7
VZ Kort: Einde seizoen voor Manchester City-doelman Ederson Moraes
77
Juventus ontslaat Massimiliano Allegri; vervanger kan tot medio 2027 tekenen
19
Spaan baalt van Ajax-vertrek: 'In een kwartier YouTube zag ik hoe goed hij is'
14
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Premier League-spits ondergaat therapie: 'Ik smeekte een blessure te krijgen'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties