Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag krijgt bizar laag cijfer na nieuwe verliespartij Manchester United

Laatste update:

De cijfers van Manchester Evening News worden altijd beargumenteerd met een korte tekst. Ten Hag moet het daarbij ontgelden. "Koos voor een vreemd elftal en sloeg de plank volledig mis met het omvormen van de verdediging en het kiezen voor Martial en Rashford. Het duurde te lang voordat hij wijzigingen aanbracht en toen hij dat deed stond Newcastle voor."

Meer: Erik ten Hag reageert met duidelijke woorden op beschuldiging van Wayne Rooney

Ten Hag voerde na het 3-3 gelijkspel met Galatasaray afgelopen woensdag liefst vier wissels door bij United. Voorin moesten Rasmus Højlund en Antony pas op de plaats maken, daar de Nederlandse manager de voorkeur gaf aan Anthony Martial en Marcus Rashford. Op het middenveld keerde Kobbie Mainoo terug in de basis ten koste van Huizenaar Sofyan Amrabat.

Achterin werd Victor Lindelöf vervangen door Diogo Dalot, waardoor Luke Shaw als centrumverdediger aantrad. Voormalig Ajacied André Onana stond na zijn dramatische optreden in Istanbul 'gewoon' onder de lat bij United, maar kon de zesde nederlaag van dit Premier League-seizoen niet voorkomen.

Onana wordt door Manchester Evening News afgerekend op zijn uittrappen. De sluitpost krijgt een 4 voor zijn optreden op St James' Park, waar hij het mikpunt was van spreekkoren over zijn teleurstellende prestaties. Voormalig Eredivisionisten Antony en Sofyan Amrabat krijgen respectievelijk een 6 en een 5.

Daarmee behoort Antony tot het trio dat de hoogste cijfers krijgt toebedeeld, daar ook Shaw en invaller Sergio Reguilón een nipte voldoende krijgen. Rashford en Martial komen er minder goed vanaf en zijn de spelers met de laagste cijfers. Net als Ten Hag krijgt het duo een 2 van de kritische krant.

Het gedrag van Martial jegens Ten Hag wordt daarbij uitgelicht. "Besteedde de meeste energie aan het uitschelden van zijn manager. Hij had nooit mogen beginnen en leek in de rust te worden verwijderd toen Rasmus Højlund zich opwarmde, maar hij bleef staan. Ging er uiteindelijk toch af."

Premier League
Newcastle United
1 - 0
Manchester United
Gaat Ten Hag dit seizoen afmaken bij Manchester United?

Meer nieuws

Sevilla kondigt emotioneel afscheid aan: clubicoon vertrekt na 684 wedstrijden
4
Duitsland maakt definitieve selectie voor EK in eigen land bekend
16
Roda-uitblinker Ould-Chikh zorgt voor hilariteit met opmerking over vervolgstap
2
Walter Benítez verschaft in interview duidelijkheid over toekomst bij PSV
12
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
7
FC Volendam haalt duo Dingsdag en Simons uit elkaar: 1 trainer vertrekt
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties