Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Erik ten Hag krijgt nieuwe lokroep vanuit Premier League'

Laatste update:

Ten Hag behoorde in april tot de oorspronkelijke kandidaten van voorzitter Daniel Levy en technisch directeur Steve Hitchen voor de opvolging van José Mourinho. De leiding raakte onder de indruk van de manier waarop het Ajax van Ten Hag in 2019 de halve finale van de Champions League bereikte (en uitgerekend tegen Tottenham zijn Waterloo vond). Ajax activeerde eind april een clausule in het contract van Ten Hag, waardoor de trainer een jaar langer (tot medio 2023) vastligt in de Johan Cruijff ArenA. Daarmee leken de Amsterdammers meteen af van het geïnteresseerde Tottenham, dat zich richtte op andere opties voor de vacature.

Tottenham was de afgelopen dagen in verregaande onderhandelingen met Conte, die onlangs vertrok bij Internazionale. Aanvankelijk leek een akkoord in de maak, maar de Italiaan kreeg op het laatste moment twijfels over het voorstel van the Spurs. Vrijdagavond trok Tottenham de stekker definitief uit de onderhandelingen. Volgens Fabrizio Romano was er onder meer een verschil van inzicht van drie miljoen euro in het jaarsalaris van Conte. Bovendien wilde hij meer dan vier stafleden meenemen, hetgeen Tottenham niet zag zitten.

Volgens The Mirror hoopte Tottenham vervolgens op de terugkeer van Mauricio Pochettino, maar elke hoop daarop is 'zo goed als dood'. Paris Saint-Germain is vastbesloten om de Argentijnse trainer niet te laten vertrekken en bracht dat vrijdag ook officieel naar buiten. Pochettino heeft in Parijs een contract tot medio 2022. PSG beschikt over een eenzijdige optie om de verbintenis met een jaar te verlengen. Tottenham sprak overigens ook met Roberto Martínez, maar de bondscoach van België wil tot na het EK geen beslissing over zijn toekomst nemen. Martínez ligt bij de Belgische bond vast tot medio 2022.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties