Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag ligt niet wakker van constatering Joep Schreuder over Ajax

Laatste update:

Veltman en Blind zijn geschorst nadat zij in de laatste wedstrijd tegen Chelsea (4-4) met rode kaarten van het veld werden gestuurd. Ten Hag is er naar eigen zeggen al over uit hoe hij het gemis van de twee gaat opvangen. "Ja, ik ben er al uit. Wat ik er over kwijt kan? Niks", reageert de Ajax-trainer dinsdag gevat op een persconferentie. "Ik wil onze speelwijze intact houden en daar zo weinig mogelijk concessies aan doen. Ik ben me er bewust van dat je wel concessies zult moeten doen als je je centrum mist, maar we willen er wel zo min mogelijk doen, en zeker niet aan de speelwijze."

Meer: Driessen onthult: ‘Bij Ajax is Ten Hag nog altijd de absolute droomkandidaat’

Verslaggever Joep Schreuder van de NOS constateert dat Ajax in het huidige Champions League-seizoen 'de ploeg is met de meeste kaarten'. De formatie uit Amsterdam ontving in de vier voorgaande wedstrijden zestien kaarten (veertien gele en twee rode) en is daarmee inderdaad de meest bestrafte ploeg van het toernooi tot dusver. Ten Hag ligt echter niet wakker van die statistiek. "Je pakt de kaarten liever niet, maar wij spelen pressievoetbal en met heel veel ruimte in de rug."

De Ajax-trainer erkent wel dat de speelstijl van Ajax kan leiden tot meer gele kaarten. "We spelen positief agressief. Soms moeten we wel wat slimmer zijn, maar het ligt inderdaad wel een beetje aan de speelstijl", vervolgt hij. "Het is wel zo dat je in de Champions League natuurlijk speelt tegen betere teams en betere spelers. Je ziet duidelijk dat zij niet gewend zijn aan onze pressie, waarmee wij heel succesvol zijn. Maar zoals ik net al zei: we spelen wel met heel veel ruimte in onze rug."

Over de inzetbaar van Noussair Mazraoui bestaat nog onzekerheid. De rechtsback viel in de competitiewedstrijd van zaterdag tegen Heracles Almelo halverwege de tweede helft geblesseerd uit, maar heeft de trip naar Frankrijk wel gemaakt. "Daar kunnen we nog geen uitsluitsel over geven. De diagnose is dat er geen letsel is, maar er zijn wel kneuzingen die hem belemmeren. Of die zich snel goed herstellen, moeten we afwachten", aldus Ten Hag.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3
Bayern-directeur verwijst hardnekkig trainersgerucht resoluut naar de kliko
3
Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
5
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
7
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
15
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties