Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag loopt blauwtje in zoektocht naar geschikte opvolger van Ronaldo

Laatste update:

"Alleen als we de juiste speler kunnen vinden", stelt Ten Hag als hem gevraagd wordt naar de mogelijke zoektocht naar een aanvaller. "We zullen er alles aan doen. We doen onderzoek naar iedere mogelijkheid en gaan er alles aan doen om diegene te contracteren als die kans zich aanbiedt." Saillant genoeg is Ten Hag een fan van Gonçalo Ramos. De spits van Benfica mocht op het WK in de achtste finalewedstrijd tegen Zwitserland (6-1 overwinning) plots in de basis beginnen van bondscoach Fernando Santos. Dat ging ten koste van Ronaldo, die in alle groepsduels nog vanaf de aftrap mocht beginnen. Ramos staat bij de ploeg van trainer Roger Schmidt nog onder contract tot medio 2026, waardoor United met een forse transfersom over de brug zou moeten komen.

Benfica-voorzitter Rui Costa heeft ook al laten weten dat de ploeg uit Lissabon vol voor de prijzen gaat. "We hebben enkel het doel om een winnend seizoen te hebben", liet hij weten tegenover GOAL. "Geen speler zal vertrekken - tenzij het door een clausule komt - wat op dit moment van fundamenteel belang is voor ons team. Wat ik onze supporters kan beloven is hetzelfde als aan het begin van het jaar. Dit is een sportief project, geen financieel project. Gelukkig ervaren we geen financiële problemen en zijn we niet genoodzaakt om spelers te verkopen", klinkt het uit de mond van de oud-middenvelder. Benfica kent een ongekend succesvol seizoen. In de eigen competitie staan as Águias eerste met een voorsprong van acht punten op naaste belager FC Porto. Ook in de Champions League bleef de ploeg van Schmidt ongeslagen en won het de groep met Paris Saint-Germain, Juventus en Maccabi Haifa.

Cody Gakpo
Een alternatief voor Ramos zou Cody Gakpo kunnen zijn. De Eintovenaar was met name in de groepsfase van het WK een uitblinker bij het Nederlands elftal, dat uiteindelijk in de kwartfinale na strafschoppen sneuvelde tegen Argentinië. Gakpo wist in de wedstrijden tegen Senegal (0-2 overwinning), Ecuador (1-1) én Qatar (2-0 overwinning) eenmaal te scoren. Logischerwijs werden de schijnwerpers op de aanvaller van PSV gericht, die afgelopen zomer nog dicht bij een vertrek uit Noord-Brabant was. Tot een deal met zowel United als het eveneens geïnteresseerde Leeds United kwam het toen niet.

Na zijn uitblinkersrol op het WK lijkt PSV alle zeilen te moeten bijzetten om zijn ster te behouden. "Ik kan geen commentaar geven op specifieke spelers", liet Ten Hag weten. "Spelers hebben contracten en ik respecteer dat, maar wees verzekerd dat we op de achtergrond werken om de juiste spelers binnen te halen." Naast zijn tijd bij Oranje kent Ten Hag Gakpo nog goed uit zijn tijd in de Eredivisie. De voormalig trainer van Ajax nam het met de Amsterdammers veelvuldig op tegen Gakpo, die in tien wedstrijden tegen de hoofdstedelingen twee keer doel trof en vijf assists afleverde.

Meer nieuws

Analisten ESPN zeggen volmondig 'ja': 'Hij kan zeker naar Ajax of Feyenoord'
2
Luuk de Jong kopt PSV met prachtgoal naar nog nooit vertoond Eredivisie-record
1
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
17
Fans PEC houden adem in: duel bewust gestopt met bekers door medisch noodgeval
11
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zuidam geeft transferplannen van FC Utrecht prijs: 'We willen ver voor hem gaan'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties