Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag lovend na dikke zege Ajax: 'Hij heeft zijn visitekaartje afgegeven'

Laatste update:

"Ik denk dat hij zijn visitekaartje heeft afgegeven. Het was zijn eerste wedstrijd pas natuurlijk, maar dan nog is het wel lekker om op deze manier te beginnen", gaf de trainer van Ajax op de persconferentie te kennen. "Ik denk dat hij heeft bevestigd wat wij tijdens trainingen en onze scouts eerder al gezien hebben. Een frivole voetballer, dat is duidelijk, die goed positie kan innemen en mooie goals kan maken."

Antony liet tegen RKC zien dat hij vanaf de rechterkant graag naar binnen trekt. "Het is zeker een positie waar wij hem willen brengen. Daar heeft hij kwaliteiten, maar ik heb hem ook een paar keer aan de buitenkant gezien", vervolgde Ten Hag. "Hij had een aardige voorzet die net niet binnen werd gekopt. Dat is een kwestie van trainen, wennen aan ons systeem. Maar het gaat er uiteindelijk vooral om, om hem te laten renderen. Daar krijgt hij de tijd voor, en die moeten we hem ook geven."

"Antony had niet heel lang nodig om een doelpunt te maken. Hij was heel actief en erg licht. Hij is duidelijk nog zoekende. Hij spreekt geen Nederlands en ook heel gebrekkig Engels. Communiceren met Antony is voor zijn medespelers gewoon heel erg moeilijk", legde journalist Mike Verweij uit aan De Telegraaf. "Hij kan een smaakmaker worden, het is wel een speler waar je voor naar het stadion komt."

Ajax maakt op Ten Hag een fitte indruk. "We zijn nu al fysiek van een hoopgevend niveau", verzekerde de trainer. "Hier en daar kon de afstemming beter, maar dat is ook logisch. Maar ik heb mooie aanvallen gezien en we hebben ook defensief goed gespeeld. De verwachtingen moeten ook niet te hoog liggen. Na vijf maanden voetballen zullen mijn spelers ook weer moeten wennen. Maar ik vond het toch enigszins meevallen. Laten we hopen dat dit de basis is waarop we kunnen bouwen."

Meer nieuws

Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
23
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
4
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
1
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
50

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties