Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag: 'Misschien betalen ze nog wel meer dan 75 miljoen euro'

Laatste update:

"Hij is de speler die het op gang trekt bij ons. Andere spelers ook, maar vooral hij", vertelde de oefenmeester van Ajax in gesprek met de NOS. "Hij maakt ook een goal. Ik vond hem in de eerste fase supersterk spelen. Dan zie je dat hij onverstoorbaar blijft in deze situatie." Ten Hag gooide ook nog olie op het vuur. "Of hij 75 miljoen euro waard is? Daar ga ik niet over", benadrukte de hoofdtrainer van Ajax. "Dat is de markt. Het is een geweldige speler."

Meer: Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: ‘Gullit vindt het niet veel’

Ver esta publicación en Instagram

Barcelona zet Ousmane Dembélé in! ?? ??? #ajax #frenkiedejong #psg #dembele #020 #amsterdam #fcbarcelona #azulgrana #barca

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

"Ik heb zelfs al gehoord dat ze misschien nog wel meer betalen. Van wie ik dat gehoord heb? Dat heb ik ergens gelezen. Van een kenner." De Jong zelf sprak na afloop met FOX Sports over het heden en de toekomst en deed dat ook met de NOS. Hij wilde niet teveel in zijn kaarten laten kijken en benadrukte dat hij niet heel veel kan zeggen over toekomstige gesprekken van Ajax en zijn zaakwaarnemer Ali Dursun met geïnteresseerde clubs. "Voor die details moet je echt bij mijn zaakwaarnemer zijn."

De Jong kreeg de vraag of hij PSG een mooie club vindt. "Ik denk dat iedereen Paris Saint-Germain wel een mooie club vindt. Een goede club, een topclub. Ik ook. Maar er zijn nog een stuk of dertig clubs in het buitenland en Ajax is ook een topclub. Dus als je vraagt of ik Paris Saint-Germain een mooie club vindt, zou ik ja zeggen." Het bedrag an sich doet de 21-jarige middenvelder niet veel. "Ik heb niet zoveel aan die 75 miljoen. Dat is tussen Ajax en die clubs. Mij doet het niet heel veel."

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties