Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag moet snel over toekomst van gewilde Marcus Rashford beslissen

Laatste update:

De Parijzenaars maken serieus werk van de komst van Rashford, maar Ten Hag heeft zelf ook nog wel wat over een eventuele transfer te zeggen. Als de Nederlandse coach van United beslist dat er een streep door de deal gaat, dan gebeurt dat ook en de kans is best aanwezig dat hij Rashford koste wat het kost wil behouden. De aanvaller speelde afgelopen zondag nog de hele wedstrijd tegen Brighton & Hove Albion (1-2 nederlaag) en wist in de voorbereiding als linksbuiten, maar ook als spits, al indruk te maken op Ten Hag.

Meer: Marcus Rashford bijt op X van zich af: ‘Het gaat al maanden op deze manier’

De Tukker liet dat al weten tijdens de persconferentie na afloop van het verloren duel met Brighton. "We hebben al twee spitsen en met Rashford misschien nog wel een derde. We zien een goede spits in hem, maar in de voorbereiding heeft hij het ook heel goed gedaan vanaf de linkerkant. Hij maakte daar vandaag (zondag, red.) ook een prima indruk en kwam hij tot kansen. Het was een goed idee om hem daar op te stellen."

Wellicht vindt Rashford een stap naar Paris Saint-Germain alsnog interessanter dan een langer verblijf op Old Trafford. In Parijs zou hij namelijk samen kunnen komen te spelen met Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé. Dat maakt ook dat de Engelsman wellicht niet hoeft te rekenen op heel veel speeltijd in het Parc des Princes, als hij die kant op zou trekken. Het huidige contract van Rashford bij Man United loopt nog tot medio 2023 en dat kan nog met een seizoen verlengd worden.

Wat is de beste keuze voor Rashford?

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
5
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
110
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
22

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties