Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Erik ten Hag moet vrezen: Manchester United informeert naar Serie A-trainer'

Laatste update:

Dat is, althans, de lezing van La Gazzetta dello Sport. Volgens het Italiaanse medium staat Motta er goed op bij Manchester United en heeft de clubleiding zelfs al geïnformeerd naar zijn beschikbaarheid.

Meer: Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze | Blunderende Onana wordt Manchester United niet fataal dankzij Bruno Fernandes

De voormalig middenvelder presteert verrassend sterk met Bologna dit seizoen. I Rossoblù staan momenteel op de vierde plek in Serie A en stevenen daarmee af op Champions League-voetbal.

Motta staat aan de basis van dit succes en het is dan ook geen verrassing dat Bologna langer met hem door wil. De oud-speler van onder meer FC Barcelona, Inter en Paris Saint-Germain beschikt over een aflopend contract en kan dit verlengen.

Motta kan echter ook kiezen voor een stap hogerop. Naar verluidt heeft Manchester United dus naar hem geïnformeerd en ook Juventus zou in de markt zijn voor de 41-jarige oefenmeester.

La Vecchia Signora ziet in Motta een geschikte opvolger van Massimiliano Allegri. De ervaren Italiaanse coach heeft in Turijn nog een contract tot medio 2025, maar presteert al langere tijd ondermaats met Juventus.

Ook Ten Hag beschikt over een contract tot het einde van volgend seizoen. Desalniettemin kijkt zijn werkgever dus mogelijk verder. Eerder werd Manchester United al gelinkt aan onder meer Thomas Tuchel en Roberto De Zerbi, maar een langer verblijf van de voormalig Ajax-trainer is nog niet volledig uitgesloten.

Meer nieuws

Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik zo aan gestoord jongen...'
1
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
11
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
132
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties