Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag onder druk: 'Het is wel pokeren met veertig miljoen euro'

Laatste update:

"Dit kon er ook nog wel bij voor de directie van Ajax", opent Verweij zijn analyse. "Het begint allemaal heel zorgelijk te worden, na het succesvolle seizoen met de halve finale in de Champions League en de dubbel. Dit jaar is het gigantisch teleurstellend. Iedereen was ervan overtuigd dat deze selectie met twee vingers in de neus kampioen moest worden. Dat kan een groot probleem worden. En als er dit seizoen geen enkele prijs wordt gewonnen, dan zou dat een grote schande zijn."

Meer: Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam

Maher over Ajax: 'Je ziet dat het vertrouwen heel dun is bij hun' | In the Zone

Verweij kan niet zeggen of ontslag in de lucht hangt voor Ten Hag, maar benadrukt wel dat de huidige situatie behoorlijk zorgelijk is. "Elke andere trainer zou met dergelijke resultaten al weg zijn. Sterker nog, er zijn trainers voor minder weggestuurd, vraag maar aan Marcel Keizer. Toen hij verloor bij FC Twente in de beker lag hij eruit." Keizer werd in december 2017 op non-actief gesteld, waarna Ten Hag als opvolger werd aangesteld.

Vanwege het winnen van de dubbel en de halvefinaleplaats in de Champions League heeft Ten Hag nog wel enig krediet bij de Ajax-leiding, zo oordeelt Verweij. "Maar de directie van Ajax moet wel de afweging maken: Gaan we door met hem of niet? En zetten we de landstitel op het spel? Het is wel pokeren met veertig miljoen euro." Ajax vervolgt de Eredivisie zaterdag met een uitwedstrijd tegen sc Heerenveen.

-
Zie jij Erik ten Hag het seizoen afmaken bij Ajax?

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Selectie stapt op platte kar en vertrekt naar stadhuis
12
Verweij verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
4
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties