Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag peinst over debuut Wout Weghorst tegen Crystal Palace

Laatste update:

Ten Hag blikte tijdens de persconferentie kort terug op de Manchester Derby, toen hij zijn ploeg een 0-1 achterstand zag ombuigen in een 2-1 overwinning. Bruno Fernandes was in de ogen van de Oldenzaler de grote man. "Hij vulde die rol echt briljant in aan de rechterkant en de linkerkant. De rest van het team paste zich goed aan en we kregen controle doordat we de vrije man wisten te vinden. Bruno was een belangrijke factor in die rol en hij was belangrijk bij het druk zetten. Hij was absoluut mijn Man of the Match", aldus Ten Hag lovend.

Tegen Palace zal het strijdplan heel anders zijn. De ploeg van Patrick Vieira verkeert niet in de beste vorm en bezet de twaalfde plek. United heeft op zijn beurt de mogelijkheid om naar de tweede plek op de ranglijst te klimmen. "Ik heb al behoorlijk veel informatie over Palace. We hebben in de voorbereiding tegen ze gespeeld. Maar ik heb nu nog niet het totale plan. Ik moet het plan nog smeden." United was in de voorbereiding met 3-1 te sterk voor Palace door doelpunten van Jadon Sancho, Marcus Rashford en Martial.

Laatstgenoemde is voor woensdagavond een groot vraagteken. De Fransman kamp met lichte klachten en dus werd Ten Hag gevraagd naar een mogelijk debuut voor Weghorst. De spits zat afgelopen weekend voor het eerst op de tribune. Inmiddels zijn de benodigde papieren binnen en zou Weghorst kunnen debuteren. "Ik moet er nog over nadenken", aldus Ten Hag. "Ten eerste moeten we de wedstrijd tegen Manchester City nog verwerken. Daarna moeten we de juiste conclusies trekken en dan gaan we een plan maken voor Palace. Ik moet nog zien hoe we het gaan doen."

Ook kwam er goed nieuws uit de ziekenboeg bij United. Jadon Sancho heeft zich weer aangesloten bij de groepstraining. De buitenspeler bivakkeerde op advies van Ten Hag een tijdje in Nederland om aan zijn herstel te werken, maar is vorige week teruggekeerd bij United. Dinsdagmiddag heeft hij voor het eerst weer meegetraind met de rest van de selectie. Ten Hag dacht dat het beter zou zijn voor Sancho om zijn sleur te doorbreken door naar Nederland te vliegen om in een andere omgeving te trainen. De aanvaller dook ineens op bij OJC Rosmalen.

Premier League
Crystal Palace
1 - 1
Manchester United
Crystal Palace - Manchester United:

Meer nieuws

Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
14
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
20
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
5
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
18
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties