Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag reageert: 'Dan heeft Kenneth Perez zich heel slecht verdiept'

Laatste update:

Ten Hag werd donderdagavond tijdens een persconferentie met de uitspraken van Perez geconfronteerd. "Dan heeft hij zich heel slecht verdiept als dat zijn mening is. Noussair Mazraoui, Sergiño Dest… Zo snel kun je spelers niet laten doorstromen. Het zijn twee voetballers die op het allerhoogste niveau, de Champions League, uitstekend hebben gespeeld. Iedereen die bij de jeugdopleiding, Jong Ajax en het eerste van Ajax betrokken is, heeft uitstekend zijn werk gedaan."

Sean Klaiber: 'Het is nooit slim om dat in de media te zeggen'

Ten Hag had Dest het liefst behouden, maar uiteindelijk raakt Ajax de rechtsback in de slotweek van de zomerse transfermarkt kwijt. "Ik heb heel veel moeite gedaan in januari om Dest te behouden, hij wilde per se vertrekken. Dan ben je met elkaar in gesprek. Je weet dat er iets in de volgende transferwindow kan gebeuren. Zo vlak voor de deadline is vervelend. Dan sta je dus met nog maar zes verdedigers, dat is een vervelende timing. Maar zo'n proces is moeilijk te stoppen. Hij was ook niet verzekerd van een basisplaats."

"En dan komen sportieve en financiële zaken bij elkaar. Het is ontzettend veel geld. Dat zorgt voor trots. Hakim Ziyech, Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt, Kasper Dolberg", somde Ten Hag op. "We hebben onvoorstelbaar veel verkocht. Een half elftal. Dit soort spelers wil je altijd langer bij de club houden om volgende stappen te zetten." Ten Hag maakte als trainer de overstap van FC Utrecht naar Ajax en dat wordt in de Domstad gezien als een omstreden overstap. De oefenmeester heeft geen adviezen voor Klaiber. "Daar moet je mee dealen. Er is altijd kritiek. Je moet er onverstoorbaar onder zijn. Het is onbelangrijk."

"Het is bijzaak. Je moet je richten op voetballen. Of de transfersom extra druk geeft? Nee, het is een marktconform bedrag. Het gebeurt meer in het hedendaagse voetbal." Klaiber zal dit weekeinde bij de wedstrijdselectie voor het duel met FC Groningen zitten. Ten Hag liet in het midden of de kersverse aankoop ook daadwerkelijk zal spelen."

Meer nieuws

Pepijn Lijnders gaat weer aan de slag als hoofdtrainer en tekent tot medio 2027
4
De EK-selectie van Duitsland: 17 namen bekend, welke 9 voegt Nagelsmann nog toe?
6
'Bergwijn staat open voor transfer; vertrek van nog 2 spelers bij Ajax verwacht'
38
Stunttrainer met twee opeenvolgende promoties kandidaat om Ten Hag op te volgen
9
Felix Kroos maakt volgende EK-ganger Duitsland bekend; Toni grapt over nieuws
9
Sneijder: 'Snap niet dat die 3 spelers nog denken dat Ronald Koeman hen oproept'
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties