Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag reageert op woorden van Sporting-trainer: 'Hij heeft gelijk'

Laatste update:

"Het zijn twee clubs met dezelfde filosofie", geeft Amorim te kennen wanneer hij gevraagd wordt naar zijn kijk op de ploeg van trainer Ten Hag. "Ajax zet zich in voor de jeugd en staat bekend om het creëren van geweldige spelers, net als Sporting. Maar het zijn twee clubs die zich in een verschillende fase begeven. Ajax heeft weinig nieuwe spelers erbij gekregen, maar wij moeten nog veel nieuwe spelers inpassen. Daarnaast is een groot verschil dat wij in Portugal nog weleens van onze filosofie afwijken, en dat doet Ajax niet."

Meer: Klaassen wordt na titel van Inter gevraagd naar eventuele terugkeer bij Ajax

"Ajax speelt heel mooi en goed voetbal", vervolgt de trainer van Sporting. "Ze hebben meer ervaring binnen de ploeg en wij zien Ajax als een grote club in de Champions League. We moeten tenslotte niet vergeten dat ze niet zo lang geleden in een halve finale van de Champions League stonden (in mei 2019, red.). Om daar te komen moeten wij nog een aantal stappen zetten", aldus Amorim, die overigens wel van mening is dat zijn ploeg klaar is voor de eerste ontmoeting in Groep C. "Wij hebben onze eigen manier van spelen, en we beschikken over veel kwaliteit."

Davy Klaassen reisde wegens liesklachten niet af naar Portugal, en zijn ontbreken is een meevaller, vindt Amorim. "Hij is een slimme speler die ook nog eens heel hard werkt, maar wij missen ook belangrijke voetballers." De oefenmeester kan niet beschikken over de geblesseerde topscorer van afgelopen seizoen in de Primeira Liga, Pedro Gonçalves, en aanvoerder Sebastián Coates. Laatstgenoemde zit een schorsing uit. Verder wilde Amorim nog uitsluitsel geven over het al dan niet meespelen van Gonçalo Inácio en Tiago Tomás, die afgelopen zaterdag in het competitieduel met FC Porto (1-1) nog ontbraken.

Middenvelder João Palhinha, die Amorim vergezelde op de persconferentie, wilde niets kwijt over het strijdplan tegen Ajax. "Maar we bereiden ons voor op Ajax zoals we ons voorbereiden op iedere tegenstander. Het is een team dat geen introductie behoeft: het is een team dat gewend is regelmatig op dit soort podia te spelen. De meeste Sporting-spelers hebben nog niet de kans gehad om in deze competitie te spelen, maar we kijken erg uit naar het horen van de Champions League-hymne en te genieten van dat unieke moment", besluit Palhinha.

Op dezelfde avond werd Ten Hag gevraagd naar zijn mening over de woorden van Amorim. "Wat ik ervan vind dat de trainer heeft gezegd dat Ajax verder is? Ik denk denk dat hij gelijk heeft", laat Ten Hag desgevraagd optekenen op de persconferentie. "De filosofie en stijl die hij probeert over te brengen op de ploeg zijn hetzelfde. Het zijn dezelfde ingrediënten", ziet de keuzeheer.

-

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties