Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag staat voor 'belangrijke' keuze: 'Je hebt dan meer power en diepte'

Laatste update:

"Die klus die Tottenham heeft, lijkt wat minder zwaar als je het vergelijkt met Liverpool", zegt de oud-verdediger bij FOX Sports. Kwakman denkt dat Tottenham met een andere opstelling en instelling gaat aanvangen ten opzichte van vorige week. Ook Hedwiges Maduro denkt dat Tottenham heel veel energie in de wedstrijd gaat leggen.

De voormalig Ajacied denkt dat Tottenham in het begin Ajax continu onder druk gaat zetten. "Ajax moet onder de druk vandaan voetballen, dat is heel belangrijk", aldus de oud-middenvelder. "Ik denk dat het wel belangrijk is of je met een Lasse Schöne gaat spelen of met Noussair Mazraoui. Ik denk dat dat het enige twijfelpunt is bij Erik ten Hag op het middenveld."

Maduro denkt dat Ten Hag gaat opteren voor Mazraoui. "Ik denk dat je dan meer power hebt en hij heeft ook meer diepte. In de tweede helft had hij een moment dat hij over Christian Eriksen heen klapte, dat heeft Schöne niet echt. Als Schöne zijn niveau haalt, is hij een betere voetballer. Maar Mazraoui kan ook goed voetbalen en heeft iets meer power."

Verwacht jij dat Ajax wederom gaat winnen tegen Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
6
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
6
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
6
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
131

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties