Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Erik ten Hag sleept nieuw contract in de wacht bij Manchester United

Laatste update:

Romano meldt dat alle betrokken partijen tot een akkoord zijn gekomen en dat het management van Ten Hag druk bezig is om alle plooien glad te strijken. De verwachting is dat Ten Hag op korte termijn zijn handtekening zet onder een nieuwe deal bij Man United.

Ten Hag heeft er twee seizoenen opzitten als manager van the Red Devils. Het eerste seizoen sloot hij af met een derde plaats in de Premier League, waardoor Champions League-voetbal terugkeerde op Old Trafford. Daarnaast werd met de EFL Cup voor het eerst in zes jaar een prijs veroverd. Wel was Manchester City in de finale van de FA Cup met 2-1 te sterk.

Afgelopen seizoen verliep een stuk moeizamer voor Ten Hag. Zijn selectie werd geteisterd door blessureleed en vanwege de achtste plaats in de Premier League werd gevreesd voor zijn baan. De kritiek verstomde enigszins na het verrassend winnen van de FA Cup. In de eindstrijd werd topfavoriet Manchester City met 1-2 verslagen.

Ontslag lonkte


In de Britse media doken verhalen op over het einde van Ten Hag bij Man United, ook al had hij de FA Cup gewonnen. Enkele weken later wist The Athletic echter te melden dat de Nederlander mocht aanblijven bij de grootmacht uit Manchester.

De Haaksberger zat op de schopstoel, maar na gesprekken met de clubleiding werd besloten dat hij mag blijven. Er werden gesprekken ingepland om zijn contract te verlengen en naar nu blijkt gaat Ten Hag op korte termijn bijtekenen.

Van Nistelrooij


Inmiddels is duidelijk dat Ten Hag waarschijnlijk gaat samenwerken met Ruud van Nistelrooij. De momenteel clubloze trainer leek op weg naar Burnley, maar inmiddels wijst alles erop dat hij bij Man United terugkeert als assistent-manager.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Transfers Eredivisie 2024/25:Pavlidis verlaat de Eredivisie na drie jaar AZ
0
Transfers Keuken Kampioen Divisie 2024/25: Eyongo vertrekt bij Excelsior
0
Ronaldo maakt gemiste penalty in strafschoppenserie goed: Portugal gaat door
136
Sky onthult transfersom die Man United aan Bayern moet betalen voor De Ligt
13
Roep om wissel van Cristiano Ronaldo: 'Dat wat hij vroeger had, is er vanaf'
34
Vermoedelijke opstelling Nederlands elftal: Koeman sleutelt aan opstelling
42

Meer sportnieuws

Reacties