Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag twijfelde niet over wissel: 'Ik heb veel op hem ingepraat'

Laatste update:

De tot linksback omgeschoolde middenvelder keerde zelf niet zo heel lang geleden terug van een zware blessure en maakte sinds die tijd nog maar weinig minuten. Toch deinsde Ten Hag er niet voor terug om Sinkgraven als vervanger van Mazraoui het veld in te sturen: "Ik had geen twijfel om Daley in te brengen. Hij heeft de kwaliteiten om op dit niveau te acteren", legt de trainer uit aan Het Parool.

"Hij is van ver gekomen. De eerste zeven maanden dat ik trainer was van Ajax, heb ik hem door zijn blessure niet eens gezien. Als je dan terugkeert en er staat een ander op jouw plek, dan is dat moeilijk", gaat Ten Hag verder. De oefenmeester bereidde Sinkgraven in de afgelopen periode al wel voor op eventuele speeltijd in een grote wedstrijd: "Ik heb de afgelopen weken en dagen veel op hem ingepraat. Als trainer moet je zo'n speler dan een steuntje geven. Want er komt een keer een kans en die moet hij dan pakken."

Sinkgraven haalde het eindsignaal overigens niet, aangezien hij tien minuten voor tijd weer het veld moest ruimen voor Lisandro Magallán. Naast Ten Hag was ook Donny van de Beek lovend over de linksback: "Daley Sinkgraven is er zo lang uit geweest en dan in de kwartfinale van de Champions League er in één keer staan. Je moet het maar doen."

Vind jij dat Daley Sinkgraven goed inviel?

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
6
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
8
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
7
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
138

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties