Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag: 'Tyrell Malacia is een goede speler, maar er speelt niets'

Laatste update:

Hans Kraay junior vraagt Ten Hag naar de invulling van de linksbackpositie. Een vertrek van Nicolás Tagliafico is niet aanstaande, zegt de trainer. "Nee, die staat niet in de etalage. Ik kan me voorstellen dat andere clubs naar hem kijken, maar er is op dit moment geen concrete interesse", aldus Ten Hag, die vervolgens wordt gevraagd of hij en directeur voetbalzaken Marc Overmars gecharmeerd zijn van Malacia. "Dat vinden wij wel een goede speler, ja."

Meer: Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam

"Mag dat van jou niet?", reageert Ten Hag lachend op de vraag van Kraay junior of Ajax na Berghuis weer een speler van Feyenoord gaat aantrekken. "Op de eerste plaats: het is niet aan de orde. Voordat we allerlei speculaties krijgen: het speelt totaal niet. We kunnen het opvangen binnen onze huidige selectie. Mocht het aan de orde komen: we hebben een schaduwlijst. Ik ga niet zeggen of Malacia daarop staat."

Malacia, 21 jaar, heeft een contract tot medio 2024 bij Feyenoord. Hij krijgt in Rotterdam de voorkeur boven Ridgeciano Haps. Malacia is afkomstig uit de jeugdopleiding van Feyenoord en speelde sinds zijn debuut in december 2017 in totaal 89 officiële wedstrijden voor de club. Ajax heeft behalve Tagliafico ook Daley Blind als optie op de linksbackpositie en ook Lisandro Martínez heeft wedstrijden gespeeld op die plek.

In juni zei Malacia nog dat hij zichzelf niet voor Ajax ziet spelen. "Nee. Maar ik ben een jongen van Rotterdam-Zuid. Dat gaat niet", trok hij in gesprek met Voetbal International het contrast met Berghuis.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
113
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties