Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag verdedigt gepasseerde pupil: 'Hij is een fantastische speler'

Laatste update:

"We moeten heel snel resultaat halen. Ik moet me repeteren: in de voorbereiding moeten we met resultaat komen. In dit systeem zitten de meeste automatismen. Hier hebben we het meeste kans mee op resultaat", aldus Ten Hag, die benadrukt dat hij niet aan Blind twijfelt als centrale verdediger. "We hebben hem nu op het middenveld nodig. Als sturing, een strateeg."

Ten Hag heeft besloten Kasper Dolberg niet eens op de bank te zetten. "We mogen maar achttien spelers op het formulier hebben", vervolgt Ten Hag bij Ziggo Sport. "Je probeert zoveel mogelijk verschillende types op de bank te hebben, zodat we alles kunnen afdekken. We beginnen met Dusan Tadic. Ik heb op de bank gekozen voor Klaas-Jan Huntelaar en Dani de Wit, die kan als tweede aanvaller, maar ook als tien fungeren."

Ten Hag beaamt zeker niet dat Dolberg is afgeschreven, hoewel presentator Jack van Gelder aangaf dat Ajax rekening houdt met een mogelijke transfer van de Deen de komende dagen. "We hebben een heel brede selectie. Kasper is gewoon een heel goede speler, een fantastische speler. Hij heeft een goede voorbereiding gehad, maar we moeten keuzes maken. Huntelaar en Tadic zijn ook fantastisch. We moeten dit duel winnen en hopen de Champions League in te gaan. Mét Dolberg."

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties